4 съвета за подобряване на детското здраве с природни средства

Знаете ли че, психологичната атмосфера в семейството влияе върху детския имунитет?

Хармонията, както и дисхармонията в семейството едва ли не по магичен път намира път до сърцето на всяко дете. Това оказва влияние върху имунитета му, като цяло. Важно е да осигурим на детето спокойна семейна среда, изпълнена с обич и топлина. Неразбирателството между родителите може да навреди на имунитета, за това съветваме в дома да не се допуска дисхармония в присъствието на детето. Ние, от Мирта Медикус сме приготвили за вас, още няколковажни съвета, така че детето ви да бъде здраво с природни средства:

  • Босоходство – да се приучват децата от рано към директен контакт с Майката-Земя е изключително важно за силен имунитет. В днешно време това се подценява неоправдано. В къщи, това може да се случи, като ги оставяте боси по-дълго време, в почистена и проветрена стая, в която се отглеждат полезни благоуханни растения, като здравец, индрише, розмарин и др.
  • Редовно хидратиране – особено сутрин (поне 1 чаша топла вода или билков чай за децата в предучилищна възраст и 2-3 чаши – за по-големите) То е от базово значение за всички функции на организма, включително свързаните с имунната система. Масажите, компресите, инхалациите – допълнително помагат и обикновено има достъпни техни варианти за изпълнение от самите родители, при домашни условия.
  • Природни продукти – препоръчваме БРОНХОВИТАЛ КИДС ИМУНО, който включва в състава си голям брой лечебни растения, витамини и минерали. БРОНХОВИТАЛ КИДС ИМУНО е натурален, безопасен и ефикасен и подсилва имунната система на деца от 01 до 12 години. В последната година се превърна в първи избор на майките. За да е силна имунната система на вашето дете в сезона нанастинки и грип – сега е подходящ момент да се доверите на природния еликсир БРОНХОВИТАЛ КИДС ИМУНО.

Повече за продукта може да научите тук:

13.10лв.
Бронховитал КИДС Имуно (сироп 100 ml)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *