ОБЩИ УСЛОВИЯ

за КАМПАНИЯ

 „Коледно колело на Мирта Медикус”, организирана от Мирта Медикус в периода

25.11.2020 г до  10.01.2021 г

 1. Организатор на кампанията: Мирта Медикус ЕООД, с адрес София, ул. гр.София, Лозенец, ул. Неразделни 2 ЕИК: 130683542.
 2. Цел на кампанията
  Целта на кампанията  „Колело на късмета”,  е да даде възможност на своите клиенти – тези, които са дали съгласие (съобразно GDPR регламента за защита на личните данни), или желаят да участват в играта, като се съгласят с регламента и приемат условията на кампанията, с което получават шанс да спечелят някоя от 8021те награди.
 3. Условия за участие
  Кампания „ Колело на късмета” е онлайн игра, в която може да се участва от стационарен компютър, таблет или смартфон. Играта може да се играе само ако устройството Ви има връзка с интернет.
  3.2.Завъртете колелото на късмета и имате възможност да спечелите една от описаните в точка 4.1 награди.
  3.3.Всеки играч има възможност да завърти „Колело на късмета” един път в периода на активност на кампанията. Използването на множество имейли от един потребител не променят условията.
  3.4.Няма възрастови ограничения за участие в играта.
  3.5.Играта може да изиграете в периода от 25.11.2020г. до 10.01.2021г. (включително), а спечелените награди можете да получите (или ползвате ако са талони за отстъпка) веднага.

Награди

4.1.От кампания „Колело на късмета” можете да спечелите една от следните награди:

 • 2000 броя ТАЛОНИ С 15 % ОТСТЪПКА за продукт Бронховитал Макс във вид на ПРОМОКОД.
 • 2000 броя ТАЛОНИ С 20 % ОТСТЪПКА от всички продукти на сайта mirtamedicus.com във вид на ПРОМОКОД.
 • 2000 броя ТАЛОНИ С 20 % ОТСТЪПКА на Бронховитал КИДС Имуно във вид на ПРОМОКОД.
 • 2000 броя ТАЛОНИ С 30 % ОТСТЪПКА от всички продукти на сайта mirtamedicus.com във вид на ПРОМОКОД.
 • 5 броя предметни награди – продукт Иновирон от Мирта Медикус.
 • 5 броя предметни награди – продукт Лонг Лайф от Мирта Медикус.
 • 5 броя предметни награди – Имуноефект Антивирал Универсал (сироп) от Мирта Медикус.
 • 5 броя предметни награди – Лактобаланс х30 капсули от Мирта Медикус.
 • 1 брой голяма награда – Пакет „Здраве за цялото семейство” / продукти по избор от сайта https://www.mirtamedicus.com/ на стойност 150лв./
 1. Получаване на наградата и условия за ползване:
  След завъртане на „Колело на късмета” ще се появи прозорец, в който трябва да въведете името и фамилията си,телефон, град и валиден имейл адрес. След което ще може да видите каква е спечелената от вас награда. На посочения от Вас имейл ще получите повече информация за спечелената награда.
  5.2.Спечелените от играта Голяма награда или Предметни награди се получават след препращане на получения мейл, в който гласи, че вие сте спечелили. Трябва да го препратите на следния имейл адрес wordpress@mirtamedicus.com, като опишете какво е името на спечелената предметна награда и адреса, на който да бъде изпратена (доставката е безплатна). Предметната награда НЕ може да бъде разменена за левовата й стойност. Ако спечелената от Вас награда е талон за 15%,20% или 30% отстъпка можете да я използвате единствено през сайта mirtamedicus.com:За да го ползвате при покупка онлайн е необходимо да въведете ръчно промо кода на талона в полето Промокод за отстъпка. Един талон може да се ползва многократно.

5.3.Мирта Медикус не носи отговорност за въведен грешен имейл адрес или за загубен от вас промокод или талон за голяма или предметна награда.

 1. Защита на личните данни

6.1.Организаторът на играта – Мирта Медикус се отнася изключително сериозно към въпроса за сигурността на Вашите лични данни, като събира само минимално необходимите такива и само при получено изрично съгласие за това или ако е налице друго законно основание, съхранява ги и обработва при стриктно спазване на закона и най-добрите практики в областта.

6.2.Участниците могат по всяко време да се отпишат от абонамента за е-мейл бюлетин сами, като кликнат в/у бутона „Отпиши ме“, който се намира най-долу на всеки изпратен имейл, както и да поискат от организаторa да заличи предоставените от тях лични данни, като изпратят писмо до wordpress@mirtamedicus.com.

6.3.Повече информация за прилаганите от Мирта Медикус мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт https://www.mirtamedicus.com/privacy-policy/ както и да отправите запитване на имейл адрес wordpress@mirtamedicus.com

6.4 За целите на кампанията се използва платформа за генериране на купони настроена от “Криейт Екс” ООД

 1. Общи условия
  С участието си в кампанията „Колело на късмета”, Вие се съгласявате с условията и разпоредбите на гореописаните правила.
  7.2.Тези правила са публично оповестени и достъпни за целия период и продължителност на играта на интернет адрес https://www.mirtamedicus.com/koledno-kolelo-na-mirta-medicus/
  7.3.Организаторът на играта запазва правото си да допълва или променя правилата, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на https://www.mirtamedicus.com/koledno-kolelo-na-mirta-medicus/. Организаторът също запазва правото си да преустанови провеждането на игата по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Мирта Медикус ЕООД.

Екипът на Мирта Медикус Ви пожелава късмет и Весели празници!