Супер Мирта ТЪРСИ ТВОЕТО ДЕТЕ ЗА РЕКЛАМНО ЛИЦЕ на БРОНХОВИТАЛ

Ние, от Мирта Медикус, избрахме да открием своите нови  рекламни лица за серия натурални сирoпи за деца БРОНХОВИТАЛ сред децата на България.

Отключи скрития потенциал на детето си и го запиши на кастинг тук: https://www.mirtamedicus.com/super-mirta-casting-application/.

Изпрати най-фотогеничната снимка на твоето дете от 13.09. до 30.09.2019 г.

Направи своето дете звезда, побързай.

Общо 10 деца в две възрастови категории – 5 от 1 до 6 г. и 5 от 7 до 12 г. ще бъдат избрани. Наградите са 10 пакета, като всеки един от пакетите включва:

  • уикенд за цялото семейство в Банско;
  • парична награда на стойност 100 лв.;
  • ваучер за пазаруване на стойност 100 лв.

Всички участници автоматично печелят и промокод с 15% отстъпка за продукти на компанията.

Ние, от Мирта Медикус познаваме много майки, които са пробвали различни продукти и сиропи за деца, докато попаднат на серията БРОНХОВИТАЛ, която наистина помага. Тайната е в селекцията от специално подбрани комбинации от диворастящи билки, добивани в екологично чисти райони на България, допълнени с минерали, витамини и аминокиселини.

Много добре знаем и какви са нуждите и радостите на майките, за това създадохме детски сиропи изцяло от натурални съставки, които са безвредни, ефикасни и ефективни.

Всеки ден ги подкрепяме в желанието им децата на България да растат здрави и щастливи и знаем, колко е важна силната имунна система в сезона на настинки, вирусни инфекции и грип. За тях създадохме серията сиропи за деца БРОНХОВИТАЛ, която включва БРОНХОВИТАЛ КИДС ИМУНО, БРОНХОВИТАЛ МАКС, БРОНХОВИТАЛ КИДС и БРОНХОВИТАЛ КИДС УНИВЕРСАЛ. Вярваме, че профилактиката е по-добра от лечението за това в сезона на настинки и грип още преди появата първи симптоми, препоръчваме БРОНХОВИТАЛ КИДС ИМУНО. При наличие на симптоми на респираторни заболявания останалите продукти от серията ще предотвратят усложнения и ще елиминират кашлицата.

Ако и ти си от майките, които цениш качествените български продукти за деца и държиш да са натурални, безвредни, ефикасни и ефективни,  запиши своето дете на кастинг за рекламно лице на  https://www.mirtamedicus.com/super-mirta-casting-application/, само с няколко лесни стъпки.

Направи своето дете звезда с БРОНХОВИТАЛ и Мирта Медикус!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.