Международното специализирано изложение-базар-търговско договаряне “Алея на здравето” се провежда в гр. София, НДК всяка пролет и есен със съдействието на Министерството на здравеопазването на Република България, Националния център по опазване на общественото здраве, Българска стопанска камара, Национална браншова стопанска камара на търговците – дистрибутори на едро на лекарствени средства, медико-санитарни и билкови препарати.

  • Стоки

    Хранителни добавки, лекарствени средства, консумативи, лечебни и екологично чисти храни, хомеопатични лекарствени средства, природни продукти, растителни екстракти, чайове, етерични масла, протеини, витамини, минерали, соли, пчелни продукти, лечебна и билкова козметика, ароматерапия и аромакозметика, минерални води, медицински и медико-хигиенни пособия и др.

  • Услуги

    Дейности за опазване на общественото здраве. 

Нашата мисия

  • През годините изложението се превърна в постоянен обществен форум. То провокира да се заговори по нов начин за естествените форми за защита здравето на българската нация.
  • Популяризиране на нови продукти и технологии в областта на фармацията и медицината.
  • Развитие на широка социална активност и организиране на различни социални кампании с оглед подобряване здравната култура на хората. 
  • Представяне на съвременни тенденции в профилактиката, лечението и рехабилитацията на социално-значимите заболявания. 

Участници:

В изложението постоянно участие имат над 80 фирми.

Съпътстваща програма в рамките на “Алея на здравето”:

Номинации – връчване на “Фармацевтичен Оскар – Еньо” в три категории: “Лекарства”, “Продукти на природата (фитопродукти)” и “Журналистически принос”.