ЗА НАС

М. Пенков (снимка)

инж. Марин Пенков
Управител

Скъпи приятели,

Здравето е най-ценното човешко богатство или по-точно безценното.

Здравето е особен тип материя, то не се купува, не се разменя с пари, злато или каквито и да е други материални ценности.

Здравето е състояние, което предполага физическо, душевно и социално благополучие. Не е достатъчно само липса на болести и инвалидизирани състояния.

Здравето е преди всичко радост, щастие, мъдрост, творчество, емоция, баланс, оптимални отношения, с други думи качество на живот.

НАШАТА МИСИЯ

Инициираното и организирано от нас специализирано изложение „Алея на здравето” се превърна в постоянен форум, традиция, място, където се събират, под един покрив лекари, фармацевти, технолози, научни работници, производители, търговци и разбира се крайния потребител.

Опитваме се да направим връзка между науката, производството и потреблението. Да очертаем новите тенденции в борбата със социално значимите заболявания. Да създадем условия за едно ново отношение и дискусия в публичното пространство по посока на естествените форми за защита на здравето на българската нация в началото на 21 век.

НАШИЯТ УСПЕХ

Къде се крие тайната на нашия успех и удовлетвореността на многобройните ни потребители в битката за „повече здраве” и качество на живот?

  • Екологичност на изходните природни суровини.
  • Сертифицирано високо качество на екстрактите и субстанциите.
  • Оптимални дозировки и съчетания на участващите в рецептурите съставки и субстанции, с цел постигане на максимален ефект в най-кратките възможни срокове.
  • Широк спектър на действие на отделните продукти.
  • Удобство за приложение – най-често се касае за прием на една или две капсули на ден.
  • Постигане на високо качество и ефективност в производствения процес и възможност за формиране на разумни цени.