Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот

Дълголетие и щастлив живот са две житейски цели, чието постигане зависи единствено и само от нас, от начина ни на живот и мирогледа, който сме си избрали да следваме. Не винаги щастливият живот може да доведе до дълголетие, но и не винаги дълголетието е гаранция за щастлив живот.

Балансът между двете предизвикателства се крие някъде в източника на нашето съществуване – природата. Тя е онова богатство, от което имаме привилегията да сме част и от което имаме радостта да заимстваме всичко необходимо, което може да ни отведе по пътя към щастливо изживени дни. Природата има своя отговор за всичко, лек за всичко и решение за всеки казус. Осигурявайки си близост до природата, всеки един човек от новото време би могъл да намери баланс, който да му донесе мир и щастие, а това води до спокойни дни.

Основни моменти в статията:

тайна за дълголетие

Тайна за дълголетие

Както назад във времето, така и днес срещаме примери на редица хора, които са се радвали на дълголетие и добро здраве. Това са хората от селата и най-чистите и съхранени местности в България. Защо? Отговорът е близостта с природата. Колкото по-близо е човек до природните богатства и дарове, толкова е по-далеч от опасностите, вредителите и здравословните проблеми. Въздухът, добрата храна и вода, ежедневните навици, са основните фактори, с които природата дарява този, който стои близо до нея и я опазва. Човекът, избрал близостта и хармонията с природата и осланяйки се на нейните богатства, си гарантира здраве. А опазването на природните дадености и ресурси, е неотменимо условие за постигането на тези житейски цели. 

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Всичко това съвсем не означава, че всеки, който е устроил живота си извън селото и далеч от природата, се лишава от възможността за дълги и щастливи дни. Има начин дори и най-отдалеченият от природата човек, да бъде доближен до чудотворните ѝ дарове. Това са продуктите на Мирта Медикус. Всяка природна съставка, съдържаща се в тях, и комбинацията от аминокиселини, витамини и минерали, имат свойствата да подсилят имунната система. Те могат да изчистят организма от натрупаните токсини и отрови, спомагайки за доброто му здраве. 

Липсата на спокойствие,  уединеност и време са част от основните фактори, пораждащи стрес у човека от сегашната действителност. Забързаното ежедневие, напрежението и многобройните проблеми подкопават нервната система на човек и разклащат здравословното му състояние. Спокойствието и липсата на напрежение са в основата на достигането до старини. Градската среда унищожава бавно, но устойчиво нервната система. Тя от своя страна успява да повлияе на други част на организма и да съсипе цялостното здравословно състояние.

Съвети за дълголетие

  • Връзка с природата;
  • Добро здравословно състояние;
  • Спокойствие и уединеност;
  • Щастие.

Мерки за дълголетие

  • Спрете тютюнопушенето;
  • Избирайте натурални продукти;
  • Подсилвайте организма си с природни продукти;
  • Търсете повече спокойствие;
  • Спортувайте и се движете ежедневно;
  • Намерете си приятно хоби.


Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Как се постига щастлив живот?

Дълголетието е следствие на щастливия живот и за да го постигнем, означава да имаме щастлив живот  Но какво е щастието всъщност, какъв е пътят за неговото постигане и измеримо ли е? Щастието е понятие, намиращо своето обяснение при всеки един човек по различен начин. Основното нещо, което присъства при обяснението, постигането и осъзнаването му е  здравето, а то от своя страна се постига в близост до природата! Доброто здраве е в смисъла на поддържането на добър живот и радостни дни.

При наличие на сериозни здравословни проблеми, тежки или хронични заболявания, дискомфорт или  неразположение, щастието става труднодостижимо. Специалистите на Мирта Медикус препоръчват поддържане на силна имунна система и постоянна, цялостна грижа за организма, тъй като бързо променящият се свят е пълен с неблагоприятни и вредни фактори и въздействия, които влияят негативно. 

Как да поддържаме добро здраве

Както вече стана ясно, щастието и здравето вървят ръка за ръка. Без едното, другото е немислимо да бъде постигнато. Какви грижи могат да бъдат полагани за постигане на добро здраве? Това е въпросът, който вълнува човека на новото време, онзи човек, в който вероятно ще се припознаеш и ти. Това е човекът от града, който не успява  да се докосне до природата освен през така бленуваната отпуска.

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

За щастие, докосването до даровете на природата вече е възможно, без времеви или пространствени ограничения. Продуктите на Мирта Медикус, благодарение на своите натурални съставки и правилното им съчетаване, са онзи посредник, който има силата да осигурява здраве от природата. Подсилването на  имунната система както и на всяка една част от организма, са от изключителна важност.

Тинктурите и капсулите, които съчетават силата на природните дарове, имат способността да помагат на съвременния човек и да го приближат максимално до дълголетието и щастливите дни. Хранейки се с правилните храни, обръщайки внимание на сигналите на тялото си и полагайки грижи за подсилване на организма си чрез даровете на природата, резултатите няма да закъснеят, а щастието ще бъде съпътстващо във всеки един ден.

Различните по вид продукти на Мирта Медикус

Имат огромно разнообразие на билки, аминокиселини, минерали и витамини, които в своето съчетание, дават комплексни резултати. Правилният избор на продукт, в зависимост от нуждите на тялото Ви е определящ за вашето добро здравословно състояние. Много е важно да се вслушвате в сигналите на вашето тяло и да реагирате на нуждите му. Продуктите на Мирта Медикус за дълголетие осигуряват и съчетават всичко необходимо. Използването на натуралните и природни съставки, ще даде на тялото ви най-доброто. Така то ще Ви се отблагодари с вярна служба и дълъг щастлив живот.

Добро здраве и щастлив живот

Здравето е в основата на вашия щастлив живот. Грижете се за него преди да е подало знак, че нещо не е наред, защото тогава вече е късно. Грижата за кръвоносната, нервната и отделителната система, както и всяка една част от организма, е превантивна мярка, която би довела до позитивни резултати и дълголетие.

Билките са природните дарове, които имат силата само да помогнат, без да навредят. Тяхната употреба единствено и само ви прави близки с природата и постига здраве, щастие и дълголетие. Тялото ни се нуждае от полезните свойства на билките в един толкова изпълнен със стрес, напрежение и вредни фактори живот, който водим.

Специалистите на „Мирта Медикус“ Ви призовават да обичате себе си да давате най-доброто на своя организъм. Това са натуралните богатства, които идват от земята. Само така си гарантирате комфорт и щастие дълги години. Обърнете внимание на себе си и близките си хора. Бъдете отговорни и близо до истинското, неподправено, здравословно спокойствие.

Long Life на Мирта Медикус 

Long Life е продуктът, който спомага за всичко описано по-горе, забавя процесите на стареене, тонизира човешкия организъм и подпомага обменните процеси на клетъчно ниво. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и имунната система. Подпомага нормалната детоксикация на организма чрез дейността на червата, черния дроб, бъбреците, дихателните пътища и кожата. Това е сиропът Long Life.

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Съдържа билки, сред които: шипка, глог, плодове на хвойна, магарешки трън, черен бъз, кръвен здравец, омайниче, бял равнец, еньовче, трицветна теменуга, мурсалски чай, валериана, цариче, силиврякът (орфеево цвете), сиропът Long Life се явява като мощна подкрепа за обновяване на клетките. Продуктите на Мирта Медикус можете да намерите в най-близката аптека.

Не забравяйте, че тялото дава много сигнали, когато има проблем. Грижете се за себе си преди да е подало усетите неразположение. Грижата за кръвоносната, нервната и отделителната система е превантивна мярка. Тя би довела до позитивни резултати и дълголетие. Билките са природните дарове, които имат силата само да помогнат, но не и да навредят. Именно от билки се нуждае организма ни във време, изпълнено със стрес и напрежение. 

Вижте и останалите продукти в категория Тонус, имунитет, кръвооросяване и памет.

16.38 лв.
LONG LIFE (сироп 200ml)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *