С какво предпазвате децата от болести в училище?

Веднага след като се върнат на училище, децата често се разболяват. По време на ваканцията те изграждат редица имунитети към различни заболявания, които присъстват в средата докато са при баба, при роднини, на различни екскурзии и почивки. Тогава децата не боледуват, защото се справят поетапно с болестите. Тези леки форми на различни бактерии и вируси лесно са преодолени от естествения имунитет на детето.

Когато се съберат в учебната стая обаче, обмяната на тези болестотворни организми води до заразяване. Децата си носят непознати за другите микроорганизми. Детският организъм не може да се справи наведнъж с атаката на множество непознати щамове и лесно се разболява.

Най-честият проблем са множеството възпаления на бронхитите и горните дихателни пътища. Те се отличават с зачервено гърло и упорита кашлица.

Следващата по силна атака на грипните състояния се наблюдава през октомври и ноември, когато топлите лъчи на есента рязко се превръщат в студени и ветровити дни. Тогава бронхитните усложнения са в пика си.

В един миг детето се прибира от училище с леки болки в гърлото и до вечерта вече е с възпалени сливици, хрема и дълбока кашлица. При децата грипните състояния се развиват за часове.

Не след дълго, до два три дни и другото дете в семейството може да се разболее и скоро еда бъде последвано от родителите или други близки и познати хора. Следва стрес за майката, изоставане от училище, натрупани домашни, бързащи баби или лели, много нерви и напрежение.

Допълнително внимание е необходимо в настоящата ситуация, когато Ковид-19 може да бъде прихванат и прекаран както безсимптомно, така и изявено, включително с леки или по-тежки усложнения. Децата не са застраховани от инфектиране, макар че ако организмът им е здрав, шансът да боледуват тежко е минимален. Те могат обаче да предадат инфекцията върху по-уязвими близки и познати.

Затова по-добре е просто да…

предпазите децата в тези рискови периоди с безопасна билкова защита.

Българският сироп Бронховитал Кидс предпазва децата навършили две години от заразяване. Широкият комплекс от 7 билки, които са експертно подбрани от известния д-р Пашкулев, предпазват детето от голям брой болестотворни микроорганизми. Ден след ден билките се грижат за детското здраве в училище. Тяхната комбинация, под формата на сироп за деца, гарантира силен имуно стимулиращ ефект и свобода за детските горни дихателни пътища. Винаги питайте децата си имат ли болни в класа и дали са били изложени на течения и неочакван студ (особено след часовете по физическо). При опасност от заразяване или простуда побързайте да дадете Бронховитал Кидс. Приемайте сиропа в дозировката за превенция, докато отминат притесненията.

Ако детето се прибере с начални симптоми от училище, като се оплаче от лека болка или дразнение в гърлото, с леко, но често покашляне, не бива да отлагате излишно.  Набавете си Бронховитал Кидс от близката аптека и веднага започнете приема. Силно препоръчително е в този случай да се предпазят и другите членове на семейството. За по-големи деца и възрастни е подходящ сиропът Бронховитал Макс. Същите седем билки, витамин С и лизин, но в по-голяма дозировка, ще предпазят останалите от заразяване.

Допълнително внимание е необходимо към децата с вече понижена имунна защита, както към всички деца в разгара на определена вирусна епидемия (независимо каква). Тогава още по-подходящи са други два сиропа със забележителен състав и действие – Бронховитал Кидс Имуно и Бронховитал Кидс универсал. Особено последната формула, която съдържа най-добрите билкови екстракти, аминокиселини, витамини и минерали за имунитета, може да има значителен ефект при прием за 1 седмица – подобен на този, който почти всички други средства с такъв профил биха дали за 2 или дори 3 седмици! Бъдете в крак с времето – сега оптималните съчетания от природни продукти има възможност да бъдат все по-ефективни, когато са съобразени с все повече научни изследвания – и точно това е налице при продукитте от…

серия Бронховитал и другите продукти на Мирта Медикус

Очаквайте още интересни статии от Мирта Медикус!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *