Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот

Дълголетие и щастлив живот са две житейски предизвикателства, чиято добра развръзка зависи единствено и само от нас, от начина ни на живот и мирогледа, който сме си избрали да следваме. Не винаги щастливият живот може да доведе до дълголетие, но и не винаги дълголетието е гаранция за щастлив живот. Балансът между двете предизвикателства се крие някъде в източникът на нашето съществуване – природата. Природата е онова богатство, от което имаме привилегията сме част и от което имаме радостта да заимстваме всичко необходимо, което може да ни отведе по пътя на баланса между щастливи изживени дни и дълголетие. Природата има своя отговор за всичко, лек за всичко и решение за всеки казус. Осигурявайки си близост до природата, всеки един човек от новото време би могъл да намери баланс, който да му донесе мир и щастие, а това до спокойни дни и дълголетие.

Тайна за дълголетие

Връщайки се назад във времето ни срещат примери на редица хора, които са се радвали на дълголетие и добро здраве. Това са хората от селата и най-чистите и съхранени местности в България. Защо? Отговорът е близостта с природата! Колкото по-близо е човек до природните богатства и дарове, толкова е по-далеч от опасностите, вредителите и здравословните проблеми. Въздухът, добрата храна, начинът на живот и ежедневието са основните фактори, с които природата успява да обгрижи този, който стои близо до нея и я обгрижва също. Осланяйки се на природните богатства и чудотворни дарове, човекът избрал близостта с природата си гарантира устойчиво здраве и дълголетие. Всеки един природен ресурс има своето предназначение, за да съхрани човекът, този човек, който също е в помощ на природата – успява да я съхрани, обогати и опази. В знам на благодарност тя успява да обсипе с целебни богатства и средства за дълголетие.

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Всичко това съвсем не означава, че всеки, който е устроил живота си извън селото и далеч от природата се лишава от възможността за дълголетие и щастлив живот. „Мирта Медикус“ успява да доближи дори най-отдалечения човек с природата и да бъде посредникът между чудотворните дарове на природата и човекът от новото време. Всяка една билка, съдържаща се в продуктите „Мирта Медикус“ има своя собствена сила, и в комбинация с друга, тя има свойствата да подсили имунната система, да изчисти организма от струпалите се вредители и да спомогне за добро здраве.

Липсата на спокойствие,  уединеност, време са също от основните фактори пораждащи стрес именно в човека от новото време. Забързаният начин на живот, напрежението и ежедневните, многобройни казуси разтушават нервната система на човек и разклащат структурата на неговото здравословно състояние.

Спокойствието и липсата на напрежение са в основата на дълголетието. Градската среда унищожава бавно, но устойчиво нервната система, която от своя страна успява да повлияе на други част на организма и да съсипе цялостното здравословно състояние.

Съвети за дълголетие:

  • Връзка с природата;
  • Добро здравословно състояние;
  • Спокойствие и уединеност;
  • Щастие;

Мерки за дълголетие:

  • Ограничете тютюнопушенето;
  • Избирайте натурални продукти;
  • Подсилвайте организма си с продукти от природата;
  • Търсете повече спокойствие;
  • Спортувайте и се движете ежедневно;
  • Намерете приятно хоби;

Как се постига щастлив живот?

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Дълголетието е следствие на щастливия живот и за да желаем дълголетие, означава да имаме щастлив живот  Но…какво е щастието всъщност, какъв е пътят за неговото постигане и измеримо ли е? Щастието е понятие, намиращо своето обяснение при всеки един човек по различен начин. Едно е единственото нещо, което присъства при обяснението, постигането и осъзнаването на щастието – здравето, а здравето от своя страна се постига в близост до природата! Доброто здраве е в смисъла на поддържането на добър живот и радостни дни.

При наличие на сериозни здравословни проблеми, неизлечими болести, дискомфорт,  неразположение и наличие на някоя рядка диагноза, щастието се превръща в мит и недостижима цел. Специалистите на „Мирта Медикус“ призовават постоянна грижа за цялостното здраве, поддържане на силна имунна система и правилно съхранение на здравето в изменчивия свят, в който живеем и който е изпълнен с редица вредители и унищожители на доброто здраве.

Методи за добро здраве

Както вече стана ясно, щастието и здравето вървят ръка за ръка. Без добро здраве е немислимо да бъде постигнато щастие. Какви грижи могат да бъдат полагани за постигане н добро здраве? Това е въпросът, който вълнува човекът на новото време, онзи човек, в който вероятно ще се припознаеш и ти, човекът от града, който не успява  да се докосне до природата освен през така бленуваната отпуска.

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

За щастие, живеем във време, което не ни ограничава, въпросът е в правилния избор и до какво бихме искали да ни доближи съвремието. „Мирта Медикус“ е посредникът, който има силата да се грижи и да осигурява здраве от природата, благодарение на своите натурални продукти, включващи чудотворни и целебни билки.

Подсилването на организма, имунната система и всяка една част от организма са от изключителна важност. Тинктури и капсули, които обобщават свойствата на природните дарове имат чудотворната сила да бъдат в помощ на човека от новото време и да го доближат максимално с чудесата за здраве, щастлив живот и дълголетие. Поддържайки ежедневно добрия си начин на живот, здравето и тонусът си, всеки един от нас си гарантира още един ден живот, съответно и дълголетие.

Хранейки се с правилните храни, обръщайки внимание на сигналите на тялото си и полагайки грижи за подсилване на организма си чрез даровете на природата, резултатите няма да закъснеят, а щастието ще бъде съпътстващо във всеки един ден.

Различните по вид продукти „Мирта Медикус“

Предлагат билково разнообразие и редица целебни и подкрепящи организма свойства. Правилния подбор на продукт, в зависимост от нуждите на вашето тяло са определящи за постигането на желания резултат за добро здраве, а от там и щастлив живот, дълголетие. Вслушвайте се в сигналите на вашето тяло и бъдете осъзнати за неговите нужди. Продуктите „Мирта Медикус“ за дълголетия осигуряват всичко необходимо, а е важно и то да бъде познато. Докосвайки се до природните богатства и осигурявайки на тялото си най-доброто, от което има нужда, то със сигурност ще ви се отблагодари с вярна служба и дълголетие, за да имате щастлив и безгрижен живот.

Продуктът, който спомага за всичко описано по-горе и забавя процесите на стареене и тонизира човешкия организъм, подпомага обменните процеси на клетъчно ниво, Допринася за нормалното функциониране на сърдечно – съдовата и имунната система, Подпомага нормалната детоксикация на организма чрез дейността на червата, черния дроб, бъбреците, дихателните пътища и кожата е сиропът Long Life.

Каква е тайната за дълголетие и щастлив живот?

Съдържащ билки сред които: Шипки, Глог, Плодове на хвойна, Магарешки трън, Черен бъз, Кръвен здравец, Омайниче, Бял равнец, Еньовче, Трицветна теменуга, Мурсалски чай, Валериана , Цариче, Силиврякът (Орфеево цвете), сиропът Long Life се явява като мощна подкрепа за обновяване на клетките.

Не забравяйте, че здравето не е само онзи сигнал, който подава тялото, когато нещо не е наред.

Здравето е всеки един ваш ден и то е в основата на вашия щастлив живот! Грижете се за него преди да е подало знак, че нещо не е наред, защото тогава вече е късно. Грижата за кръвоносната, нервната и отделителната система, грижата за всяка една част е превантивна мярка, която би довела до позитивни резултати и дълголетие. Билките са природните дарове, които имат силата само да помогнат, но не и да навредят. Тяхната употреба единствено и само ви прави близки с природата и постига здраве, щастие и дълголетие. Билките са онези, от които тялото ни се нуждае в един толкова изпълнен със стрес, напрежение и вредители живот, който живеем.

Специалистите на „Мирта Медикус“ призовават – обичайте себе си и давайте най-доброто на своя организъм, а именно натуралните богатства идващи от природата. Само така си гарантирате щастлив, комфортен и спокоен живот, което от своя страна неминуемо води до дълголетие. Всеки един представител от семейството на „Мирта Медикус” има грижата освен да извлича чудотворните ресурси от природата, но и да осигури щастлив живот, за да има смисъл от дълголетие.

Грижете се за своето здраве и за здравето на вашите близки. Бъдете отговорни и близо до истинското, неподправено здраве, за да си гарантирате дълголетие и щастлив, здрав живот.

(Продуктите на Мирта Медикус можете да намерите в най-близката до Вас аптека.)

Вашият коментар

Ние използваме „бисквитки“, за да улесним Вашето сърфиране. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите търговски условия  и нашата политика за защита на лични данни .