Д-р Галя Манчева, основател на Академия за Детско здраве препоръчва серията сиропи за деца Бронховитал

Д-р Галя Манчева, основател на Академия за Детско здраве препоръчва серията сиропи за деца Бронховитал

С какво серията сиропи за деца Бронховитал са по-различни от останалите продукти на пазара?

Д-р Галя Манчева: Академия за детско здраве, изцяло застава зад сиропите за деца от серията Бронховитал, произведени от Мирта Медикус. Те съдържат екстракти от лечебни растения, минерали, витамини и аминокиселини. Наситени са с голям комплекс от билки и така третират целия спектър от възможни причини, за да предотвратят заболяването и помогнат на организма да се справи с него. Точно за това серията сиропи за деца БРОНХОВИТАЛ е толкова ефективна независимо от различните и индивидуални особености на детския организъм.

Какви продукти включва серията Бронховитал и при какви случаи е добре да и се доверим?

Д-р Галя Манчева: Серията включва продукт за подсилване на имунната система Бронховитал Кидс Имуно,който може да се използва и при вече появил се проблем с леко завишение на дозите или честотата на прием. Останалите продукти са подходящи при вече появил се респираторен проблем – Бронховитал Кидс Универсал-100ml и Бронховитал Кидс-200ml. Също така серията предлага и сироп, който е за цялото семейство и може да се ползва от по-големи деца и от възрастни – Бронховитал Макс-200ml. Специфичните билковите комбинации във вариациите на продуктите от серията Бронховитал я правят толкова ефективна. Така сиропите Бронховитал покриват широк спектър от различни видове кашлица и проблеми свързани с нея.

Те подкрепят естествените пречистващи функции на лигавиците на дихателните пътища, на носа, гърлото, трахеята и бронхите. Помагат за предотвратяване на кашлица изцяло с природни съставки. Грижат се да поддържат детския организъм силен и здрав. Подсилват имунната система и може да се приемат през целия сезон на настинки и грип.

Какво ще кажете на майките, които все още не са открили серията сиропи за деца Бронховитал?

Д-р Галя Манчева: Вече има решение да не се налага да купувате втори и трети сироп за кашлица, за да попаднете на този, който наистина помага. И то с преобладаващи в състава си лечебни растения от наша, българска земя. Не случайно през последната година серията сиропи Бронховитал са първи избор на все повече майки в България. Защото са натурални, безопасни и наистина помагат.

Търсете в аптеките или поръчайте тук:

Бронховитал КИДС Универсал Бронховитал кидс имуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *