Яница Неделчева: „Когато отслабваме намалява и нашият имунитет”

Яница Неделчева, от 2013 г. е създател и  директор на Мобилен тренинг център „ПОЗИТИВНИ 365“.

Работи с деца, жени с проблеми с храненето, семейства, групи и международни проекти от повече от 10 години и вярва във възможността за промяна, която е заложена във всеки човек.

С инсулинова резистентност, проблеми с щитовидната жлеза и депресия преди една година и половина, Яница стига до 96 килограма, многобройни диети недаващи резултати, лични и професионални проблеми. За да открие своя собствен път обратно и да го споделя днес с други. Борбата е дълга и продължава, но е възможна.

Ето какво сподели Яница Неделчева пред екипа на Мирта Медикус.

Външната и вътрешна красота не са въпрос на килограми. Въпреки това, понякога вземаме решение за отслабване или по-здравословен начин на живот, борим се със себе си, отказваме се, започваме отначало и така до пълно изтощение.

Голяма част от пречките пред следването на тези добри цели, всъщност са психологически. Неправилната мотивация, емоционалното хранене, нашата собствена самооценка са само част от тези пречки. Често, когато остслабваме намалява и нашия имунитет, затова е важно да се погрижим за него като добавим мултивитамини и омега 3 киселини и натурални имуностимуланти. Аз препоръчвам Имуноефект Антивирал Универсал, сироп 100 мл.

Имуноефект Антивирал Универсал - Сироп за имунна система 100 мл

Имуноефект Антивирал универсал

В него има няколко ключови съставки, които са известни със своите противовирусни свойства – гъба чага и шийтаке, както и българската билка бъзак. Добре е да подберем натурални хранителни добавки за отслабване, които да включим в режима си на балансирано хранене и спорт.

Те ще подпомогнат нашия метболизъм и разграждането на мазнани без да вредят на организма ни. Препоръчвам  продукта  „Килолек” на Мирта Медикус. Той спомага за редуциране на апетита, изгаряне на излишните мазнини и тонизиране на тялото, за да има достатъчно енергия за ежедневните дейности.

Килолек - продукт на билкова основа за отслабване и оптимално тегло произведен от Мирта Медикус

Килолек – за лекота на женската фигура – 475мг х 40 капсули

Надявам се с моите съвети и история да помогна на още много жени в България в борбата им с наднорменото тегло. Решение и начин има. Благодаря на екипа на Мирта Медикус, че подкрепят жени с проблеми в теглото, като създават натуралните и безоопасни хранителни добавки Килолек на изключително достъпни цени.

 

За контакти с Яница Неделчева

Психотерапевт, консултант по хранене и хранителни нарушения

тел: + 359 878 45 00 31

е-mail: pozitivni365@abv.bg

Facebook page: https://www.facebook.com/SafePlaceBG/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *