За имунитета на най-малките и за най-честите причини за заболявания при децата в ранна възраст.

Ваня Ковачева със семейството си

Днес ви срещаме с Ваня Ковачева. Тя е майка на две деца – Георги на 12 години и Самуил – на две. С нея си говорим за имунитета на най-малките и за най-честите причини за заболявания при децата в ранна възраст. Защо е важен добрият сън и какво още прави тя, за да запази здравето в семейството си, прочетете: 

Здравейте, вие сте майка на две деца и няма как да не попитаме кога според вас грижата за здравето на малчуганите е най-важна? Има ли значение сезонът щом става дума за превенция? 

Бих казала, че според мен сезоните не са критерий в грижата за децата ми и независимо дали е топло или студено навън, възможността за развитието на болести съществува винаги.

Както всяка майка, така и аз самата, мисля за здравето им и при най-малкото колебание, че нещо не е наред, се притеснявам.
Всъщност запушеното носле, кашлицата, температурата, са най-често срещаните оплаквания, които особено при по-малките деца, почти никога не могат да бъдат избегнати. Разбира се, каквото зависи от мен самата го правя, но нека не забравяме, че общуваме с други хора, а респираторните и бактериалните инфекции не прощават на никого.

Полагате ли някакви по-специални грижи за децата си? 

Смятам, че грижите, които полагам, са типичните, както и при всеки друг отговорен родител. Мнението ми е, че добрата хигиена в семейството ми и качественият сън, са също предпоставки за доброто ни здраве, затова не спирам да обръщам внимание и на тези неща. 

Какви усилия полагате, за да изградите силен имунитет у децата си? 

Имунитетът от ранна детска възраст е много важен, затова и полагам всякакви грижи, за да успея да го създам и при моите деца.

Стремя се да поднасям на цялото си семейство всички тези ценни вещества, които да повлияят благоприятно на организма им. Като започнем от храната, която приемаме вкъщи и стигнем до добавките, които бих казала, че са от огромно значение за нас. Колкото и да наблягаме на здравословното хранене, винаги е възможно нещо да липсва на организма. Точно това е причината да приемаме и допълнителни имуностимулиращи добавки. Обръщаме внимание не само на производителя и цената, но и на състава им, който предпочитам да е обогатен с билки.

Препоръчвам на приятелките си, а бих препоръчала и на читателите ви Бронховитал Кидс Имуно – сироп, който е създаден за естествена подкрепа на организма. Използваме го както за предпазване от различни заболявания, така и за ускоряване на лечението им, когато се появят. 

Най-вероятно повече от родителите са чували за теснолистния живовляк и ехинацеята – за тяхното действие при кашлица и превенция на дихателните пътища. Точно тези билки определям и като изключително ефективни при децата ми.

Вярвам, че природните средства са най-доброто, с което можем да защитим себе си и семействата си. Особено когато става дума за малки деца, то тогава подходящият избор на добавка за защита, е много важен, било то под формата на таблетки или сироп.

Редовен сън, добра хигиена, качествена храна и подходяща добавка. Това ли е формулата ви за здраве? 

Да, съчетанието от всичко това, бих могла да определя като здраве, което носи спокойствие на всички вкъщи. Изключително важно е да се укрепи имунната система на децата, като се използват подходящите билки и витамини. Това беше и една от основните причини да заложа на Бронховитал Кидс Имуно

Мисля, че всеки родител, предпочитащ природни средства за превенция, трябва да опита и този продукт. 

14.94 лв.
Бронховитал КИДС Имуно (сироп 100 мл.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *