Секс стимуланти за полова мощ. Време ли е?

Секс стимуланти за полова мощ

В последните години се забелязва увеличение на нарушенията във функциите на половата система особено сред господата. Част от проблема са стресът, натовареният и забързан начин на живот, нередовното хранене. Отделно психологическото затормозяване, което води до прекаляването с алкохол и цигари и наднормено тегло със сигурност причиняват до проблеми с ерекцията. Освен тях качеството на семенната течност също се влошава. Смущенията в половата мощ се срещат не само при по-възрастни мъже, но и при младежи, където на теория всичко би следвало да е нормално. Затова днес ще поговорим за смущенията в сексуално отношение и различните секс стимуланти.

Основни моменти в статията:


Секс стимуланти за полова мощ

Това е кошмар за господата. Всеки, който повече от веднъж си е задал въпроса: „Защо не ми става?”, чудесно разбира проблема. Започват колебания, срив на самочувствието, паника, дори депресия. Всичко това на свой ред още повече засилва проблема с либидото и мъжката потентност. Тогава настъпва и моментът, в който господата започват да търсят секс стимуланти за ерекция и общо повишаване на либидото. Но нека разгледаме основните проблеми, които могат да доведат до намалена потентност. Да погоровим и как може да се избегне или подобри подобно състояние.

От какво зависят потентността и половата мощ

Мъжката потентност не се отнася само до качеството на ерекцията и семенния материал. Тя е комплекс от характера на мъжа, общото му отношение към живота, физическата му активност и психическото състояние. Не на последно място зависи и от генетичните особености. Сърцето, кръвоносните съдове, нервната система и ендокринната жлеза са много важни за половата мощ. При господата и са в тясна връзка със сексуалната им активност.

Самочувствието и опитът също са ключови. Нараняването на достойнството или липсата на самоувереност много често довеждат до еректилна дисфункция. Да не пропускаме и ролята на другия пол, тъй като тя може да оказва сериозно влияние, най-вече в положителен смисъл върху потентността. Наличието на някои от тези проблеми може да доведе до нужда от прием на секс стимуланти.

Възрастта и мъжката потентност

Секс стимуланти за полова мощ

Върховата си сексуална форма повечето господа достигат в диапазона между 25-35 години. Точно тогава физическото, психическото състояние и опитът на мъжа се намират в оптимално съчетание.  След този момент, те могат да имат различни проблеми в леглото. Това налага промяна в начина на живот и прием на секс стимуланти.

С напредването на възрастта функциите на пениса, както на всеки друг орган, започват да отслабват. За повечето проблеми от такъв характер съществуват различни решения. Те са основно свързани с начин на хранене и прием на различни медикаменти. В по-добрия случай секс стимулантите са под формата на добавки. За други е необходима цялостна промяна на психологическата нагласа за подобряване на представянето.

Еректилна дисфункция

Секс стимуланти за полова мощ

Най-често срещаният проблем, свързан с отслабването на половата мощ при господата, е еректилната дисфункция (ЕД). Това е състоянието, когато мъжът не може да получи ерекция или не успява да я задържи по време на акт. 50% от всички мъже на възраст от 40 до 69 години и почти 70% от господата над 70-годишна възраст страдат от подобен тип дисфункция. Секс стимулантите обаче са обект на интерес от във всяка възраст, когато се появи смущение.

ЕД може да бъде причинена от редица фактори. Някои от тях са намалена циркулация на хормоните в тялото или увреждане на нервите в пениса. Господата, страдащи от високо кръвно налягане, диабет, неврологични заболявания, травма на таза или пък са сериозни пушачи, могат да имат проблеми с получаването на ерекция и представянето. Това кара все повече потребители да осъществяват прием на секс стимуланти.

Преждевременна еякулация

Преждевременната еякулация е другият по-често срещан проблем с напредването на възрастта. При това смущение, се регистрира проблеми с представянето и мъжете могат да постигнат ерекция. Те обаче достигат до оргазъм веднага или много скоро след това. Често „бързото свършване“ е причинено от психологическа реакция към някои външни дразнители.

Секс стимуланти за полова мощ

Това е и един от най-честите случаи, в които мъжете прибягват до секс стимуланти. Ако при мъжа се наблюдават високи нива на стрес или някакъв тип емоционално разстройство, това може да се случи. Преждевременната еякулация може да се дължи и на възпалителни заболявания на простатната жлеза и пикочния канал.

Понякога твърде високата сексуална активност при мъжа може да доведе до за чести ерекции. Негативната страна на това е, че тези ерекции са кратки и обикновено завършват с преждевременна еякулация. Притеснението от повторна преждевременна еякулация може всъщност след това да я предизвика отново. Мерките, които могат да се вземат в такива случаи, включват тазови упражнения, прием на секс стимуланти с естествен произход, както и търсене на лечение от психолог.

Безплодие

Безплодието е изключително тежък проблем. С оглед промяната на условията на живот както и факта, че населението в световен мащаб е застаряващо, това не е особено добра новина. С напредването на възрастта безплодието може да бъде голям и трудно решим проблем дори при прием на секс стимуланти. То може да е свързано с еректилна дисфункция или общо отслабване на потентността, но може и да е самостоятелен проблем. Ако даден мъж не е в състояние да поддържа ерекция, това може да бъде биологична реакция на безплодието.

Секс стимуланти за полова мощ

С остаряването на индивида броят на сперматозоидите е твърде вероятно да намалее драстично, което може да направи трудно зачеването на дете. Възможно е също така сперматозоидите да не могат да излязат от пениса или тяхното качество да е силно влошено. За да се реши този проблем са необходими специализирани лекарства, алтернативни форми на зачеване или най-чисто за организма при мъжете – добра диета, физическа активност и прием на естествени секс стимуланти под формата на хранителни добавки, които да подобрят представянето в интимно отношение.

Как да подобрим половата мощ?

Πлaнът нa лeчeниe зaвиcи най-вече от пpичинaта, на която се дължи сексуалният проблем. Ако тя e психологическа, пoмoщтa нa психолог мoжe дa бъдe пoлeзнa. Често при тaзи cитyaция когнитивна поведенческа терапия в комбинация с прием на секс стимуланти с природни екстракти. Това e най-често изпoлзвaнoтo лeчeниe. Понякога може да се изисква присъствието на партньора по време на сесиите. Ако пpичинaтa зa нaмaлeнoтo либидо e oт лекарства, които се взeмaт, понякога имa други aлтернaтиви, бeз сексуални cтpaнични eфекти. Зa други мoжe дa се предлoжи хормoнaлнa зaмянa или допълнителен прием на натурални секс стимуланти под формата на добавки. Тук ще Ви предложим съвети за подобряване на половата мощ. Можете да ги прилагате у дома без да се тревожите от странични ефекти или каквито и да било други проблеми.

За да се наслаждавате на здравословен сексуален живот и да нямате притеснения относно представянето Ви в леглото, можете да направите няколко прости неща. Те не изискват жестоки усилия или притеснителни прегледи при специалисти. Разбира се, ако тези методи или натуралните секс стимуланти не помагат, тогава със сигурност Ви е необходима лекарска намеса. За щастие природата ни е дала редица растения и в частност билки, които могат да подобрят функциите на половата система. Те имат потенциала да подпомогнат получаването на ерекцията и най-общо казано да стимулират половата мощ при мъжете. Нека разгледаме някои от тези природни секс стимуланти:

Секс стимуланти за полова мощ

  • Бабини зъби – Бългapcĸият вид Тrіbuluѕ Теrrеѕtrіѕ e съставен от няĸoлĸo aĸтивни ĸoмпoнeнтa, ĸoитo го пpaвят изключително eфeĸтивeн зa пoдoбpявaнe нa пoловата мощ, пoвишaвaнe нa либидoтo, cтимyлиpaнe pacтeжa нa мycĸyлитe и дopи лeĸyвaнe нa epeĸтилнa диcфyнĸция. Toвa ca cтepoидни caпoнини, пpoтoдиocцин и пpoтoгpaцилин и фитocтepoли. Билката бабини зъби е един от най-силните природни секс стимуланти пo ecтecтвeн път пoдпoмaгa пpoизвoдcтвoтo нa тecтocтepoн пpи мъжeтe, зaтoвa e пpeдпoчитaнa нe caмo oт тези, ĸoитo иcĸaт да подобрят ceĸcyaлнaта си фyнĸция, но и от aтлeти, ĸoитo търсят ecтecтвeнo и eфeĸтивнo cpeдcтвo зa пoвишaвaнe pacтeжa нa мycĸyлитe. Tя cъщo тaĸa yдължaвa epeĸциятa, cтимyлиpa ceĸcyaлнoтo жeлaниe и подобрява ĸaчecтвoтo нa пoлoвия aĸт.
  • Магарешки трън – извecтeн е пpeдимнo c пpoтивoвъзпaлитeлнитe cи cвoйcтвa, но cъщo действа като секс стимулант, пoдпoмaгaщ epeĸциятa и e ocoбeнo eфeĸтивeн пpи възпaлeния нa пpocтaтaтa.
  • Клинавиче – съдейства за оптимизиране на хормоналната дейност на половите органи, включително подкрепя сперматогенезата при мъжете.
  • Жълт кантарион и Валериана – благоприятно повлияват функциите на нервната система и настроението, като създават подходящи условия за сексуална близост.
  • Гинко Билоба и Джинджифил – съдействат за подобряване на кръвоснабдяването на органите в малкия таз, подкрепят кръвообращението в гениталната област.  
  • Трицветна теменуга – подпомага хормоналната дейност и е природен източник на микроелементи за организма, подсилващи половата мощ

Има редица начини да си помогнете, ако срещате известни притеснения относно начина, по който се представяте в интимно отношение. Много хора изпитват отгомно смущение само при мисълта, че трябва да потърсят консултация. Преди да стигнете дотам обаче, ние Ви съветваме да потърсите решения от природата. Все пак нейна цел е да поддържа репродуктивните функции.

Естествени секс стимуланти

Тъй като в общия случай мъжете трудно биха били убедени да си варят отвари с билки и да изпиват по големи количества от тях всеки ден, комбинации от тези растения могат да бъдат намерени в различни видове секс стимуланти под формата на добавки. Такъв вид е например Еромакс, който съдържа екстракт от изброените до момента билки плюс жен-шен, който подкрепя дейността на нервната система и цветен прашец, който е богат на фитоестрогени, подобряващи дейността на мъжката хормонална система.

Еромакс Универсал (капсули) - продукт съдържащ естествени секс стимуланти.
Разгледай продукта

Храни секс стимуланти за полова мощ

Като съчетаете приема на естествени секс стимуланти с добър начин на хранене, който включва честа консумация на чесън, кориандър, авокадо, морски дарове и черни стафиди, можете да получите страхотни резултати и значително да подпомогнете правилното функциониране на половата система и да повишите своята полова мощ. Може да включите и аспержи, които са богати на витамини А и Е, калий, калций, фосфор.

Секс стимуланти за полова мощ

Стридите пък подобно на секс стимулантите от фармацевтичната индустрия, могат да повишат сексуалния апетит. Тази храна съдържа антиоксиданти и микроелементи, необходими за доброто сексуално функциониране. Стридите са богати на цинк – важен минерал за плодовитостта. Бананите пък помагат за повишаване на енергичността, съдържат ензима бромелаин, който подобрява мъжкото либидо.

Една от най-любимите храни на човечествето – шоколадът, най-вече черният, също е част от най-добрите афродизиаци. Доказано е, че след консумация на такъв десерт, нивата на ендрофина, известен като хормона на щастието, се повишава драстично, а оттам се увеличава и половата мощ. Физическата активност е задължителен фактор, който също влияе благоприятно на резултатите от храненето и приема на чисти, натурални секс стимуланти за мъже.

Намалете алкохола и цигарите

Секс стимуланти за полова мощ

Още преди да потърсите секс стимуланти, опитайте да потърсите причината в навиците и начина си на живот и да я елиминирате. Едно питие е в състояние да елиминира ежедневния стрес, да помогне да се отпуснете след натоварен ден, а и да Ви предразположи към сексуални занимания. Това най-вече се отнася до твърдия алкохол и виното. Бирата, например, влияе отрицателно върху либидото и сексуалните възможности. Когато обаче се прекали с алкохола, ефектът е противоположен и води до слаба или никаква ерекция, което ще влоши качеството на сексуалния Ви живот. Всичко е в дозата. 

Друг враг на половата мощ са цигарите. Един от основните негативни ефекти от тютюнопушенето е, че намалява притока на кръв към половите органи. По този начин цигарите се отразяват директно и върху либидото. За още по-добри резултати се отървете от излишните килограми. Наднорменото тегло е враг на добрия сексуален живот. Повечето килограми често са резултат от застоял начин на живот, съчетан с нерационално и/или откровено вредно хранене, които практически бавно убиват потентността. Освен че повишава самочувствието и отношението към собственото тяло, отслабването гарантира бодрост, издръжливост и желание за сексуална активност.

Отговорите на много от здравословните проблеми можем да открием в храната и най-вече в това, което ни дава природата. Затова се обръщайте по-често към нея, когато се опитвате да подобрите своето общо здраве. Ако това не помага, определено имате нужда от намеса на специалист.

Разгледайте всички продукти от категория Полова система и сексуално здраве на сайта на Мирта Медикус.

Продуктите на Мирта Медикус можете да намерите в най-близката до Вас аптека.

Още материали на Мирта Медикус за стимулиране на половата мощ и добро полово здраве:

Прочетете и останалите статии в блога на Мирта Медикус относно съхранението на здравето.

 

16.38 лв.
Еромакс (капсули х10)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *