Либидо: Какво е и как да го повишим? Натурално.

Либидо: Какво е и как да го повишим? Натурално.

Научете какво е либидо и как да повишите либидото си. 100% природен и безопасен начин за повишаване на сексуалното желание и влечение.

Какво е либидо?

Либидо е желанието за сексуална активност. За всеки то е различно и може да се промени с времето. Някои хора имат високо либидо, докато други имат ниско либидо.

Какво влияе на либидото?

Либидото се влияе от биологични, психологически и социални фактори.

Биологични фактори

Фактори, които могат да повлияят на либидото, включват хормони, невротрансмитери и мозъчни химикали. Например, тестостеронът е хормон, който играе роля в сексуалното желание. Серотонинът и допаминът са два невротрансмитера, които са свързани с либидото. Също така е установено, че мозъчният химикал норепинефрин влияе върху сексуалното желание.

Психологически фактори

Фактори, които могат да повлияят на либидото, включват стрес, тревожност, депресия, проблеми с взаимоотношенията и проблеми с образа на тялото. Например, някой, който е подложен на много стрес, може да има ниско либидо, защото не се интересува от нищо друго освен да се справя със стреса си. Като алтернатива, някой, който е депресиран, може да има ниско либидо, защото вече не изпитва удоволствие от дейностите, които някога са му харесвали.

Социални фактори

Те също могат да повлияят на либидото. Например, ако някой се чувства неудобно от образа на тялото си, може да е по-малко вероятно да иска да бъде интимен с партньора си. Освен това културните норми могат да играят роля в либидото. Някои култури отдават висока стойност на сексуалната активност, докато други я смятат за табу.

Прием на лекарства

Хормоналните промени също могат да играят роля, както и някои лекарства, които ги причиняват. Ако изпитвате ниско либидо, важно е да се консултирате с Вашия лекар, за да определите основната причина. Може да има просто решение, а може и да има нещо по-сложно, което стои зад проблема. Във всеки случай, не се колебайте да потърсите помощ, ако се борите с този проблем. Няма нужда да страдате в мълчание!

Как да увеличим либидото по естествен начин?

Някои хора могат да изпитат намаляване на сексуалното желание и либидото с напредване на възрастта. Това може да се дължи на различни фактори, които вече изброихме. Добрата новина е, че има много начини за естествено повишаване на либидото. Ето няколко:

Спортувайте редовно

Упражнението освобождава ендорфини, които могат да помогнат за подобряване на настроението и увеличаване на желанието. Освен това упражненията помагат за поддържането на тялото здраво и силно, което е важно за оптималната сексуална функция.

Пийте много вода

Дехидратацията може да доведе до умора и ниско сексуално желание. Пиенето на достатъчно вода нормализира функциите на организма, което влияе на сексуалното влечение.

Яжте здравословни храни

Яденето на питателни храни помага да поддържате тялото си здраво и енергично, което може да повиши либидото ви.

Здравословното хранене е важно за цялостното здраве, включително сексуалното здраве. Хранителната диета осигурява хранителните вещества, необходими за оптимално функциониране на всички системи на тялото, включително репродуктивната. Някои храни, които могат да помогнат за повишаване на либидото, включват ядки, семена, мазна риба, авокадо и тъмни листни зеленчуци.

Има много билкови лекарства, които традиционно се използват за подобряване на сексуалната функция и либидото. Някои от тези билки включват женшен, корен от мака, гинко биолоба, кантарион. Някои добавки също могат да бъдат полезни за повишаване на либидото – например, магнезий, цинк и L-аргинин.

За да си набавите всички нужни вещества за натурално повишаване на либидото е добре да обмислите приема на продукти като Еромакс, които съдържат:

Цветен прашец 50 mg
Жълт кантарион – стрък 50 mg
Жен – Шен – корен 40 mg
Бабини зъби – стрък 40 mg
Върбинка – стрък 40 mg
Трицветна теменуга – стрък 40 mg
Магарешки трън – цвят 40 mg
Валериана – корен 30 mg
Джинджифил – коренище 25 mg
Клинавиче – стрък 25 mg
Гинко Билоба – лист  

Този микс за сексуална мощ се грижи за притока на кръв и биохимичния баланс в тялото. Освен това удължава продължителността на половия акт и води до забавяне на еякулацията, като по този начин гарантират максимално удоволствие. Приемът е подходящ, както за мъже, така и за жени.

Добър пример за мощен естествен секс стимулант е гинко билобата – добавка, която се използва за подобряване на репродуктивното здраве от векове. Днес дори все още се използва като естествено лекарство за различни репродуктивни проблеми. Ето някои от начините, по които се смята, че може да помогне за подобряване на репродуктивното здраве:

  1. Помага за увеличаване на притока на кръв към репродуктивните органи, което може да подобри плодовитостта.
  2. Помага за подобряване на качеството на яйцеклетките и сперматозоидите.
  3. Спомага за намаляване на риска от спонтанен аборт.
  4. Спомага за намаляване на симптомите на предменструалния синдром (ПМС).
  5. Спомага за повишаване на либидото.
  6. Спомага за намаляване на симптомите на менопаузата.
  7. Естествените антиоксиданти, може да помогнат за защита на репродуктивната система от увреждане, причинено от свободните радикали.

Еромакс универсал – 10 капсули х 475mg

Original price was: 17.94лв..Current price is: 12.56лв..

Еромакс универсал от Мирта Медикус.

Универсален еротичен стимулант за мъже и жени на билкова основа!

Още

Продуктът е подходящ за всички мъже, които имат нужда от малко подкрепа и подсилване на либидото, като всичко свързано с него е 100% безопасно и основано на натурални съставки. За по-силен ефект, всеки мъж може да приема по 2 капсули с малко течност, като спазва интервал между техният прием от 1 час. Започнете приема около 2 часа преди секс. Дори да нямате проблеми с либидото, можете съвсем спокойно да тествате Еромакс и да усетите разликата – ще се убедите сами!

17.94 лв.
Еромакс (капсули х10)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *