Най-ефикасното лекарство за грип – Мощно действие

Най-ефикасното лекарство за грип - Мощно действие

В този материал ще потърсим кое е най-ефикасното лекарство за грип, което може да ни помогне в оздравяването и предпазването срещу усложнения и повторни заболявания. Заедно ще се обърнем и към природата в търсене на 100% доказани решения с мощно действие срещу заболявания.

Грипът и неговите симптоми: Какво ни разболява?

Най-ефикасното лекарство за грип

Грипът е заболяване, причинено от вирус, който инфектира горните дихателни пътища. За много хора той е вечният придружител през зимните месеци, когато често се простудяваме, храним се нездравословно, движим се по-малко и сме изложени на повече стрес.

Неприятното при грипа е, че е много коварен и лукав – предава се по въздух, когато заразените хора говорят, кихат или кашлят. Лесното разпространение е голям проблем, а непокътнатото здраве става “мисия невъзможна” през месеците на по-интензивна работа в затворен офис, училище, детска градина, возене в градския транспорт. Все ситуации, в които ненадейно скъсяваме социалната дистанция и докосваме замърсените повърхности, без да мислим за последствията.

Най-честите симптоми на заболяването са висока температура, болки в гърлото и мускулни болки

Важното е да бъдете нащрек дори при първите усещания за болка в тялото, за да обърнете внимание навреме и да потърсите най-ефикасното лекарство за грип. В някои случаи неглижирането на симптомите може да доведе до по-сериозни усложнения като пневмония, круп или дори бронхит – все проблеми на дихателната система, от които възстановяването е много сложно и продължително! Нужно е да потърсите ефикасно лекарство за грип с мощно действие.

За колко време се лекува грип?

Грип и семейство

Грипът може да бъде краткосрочен (остър) или дългосрочен (хроничен), но ако пренебрегнете грипната инфекция, това може да доведе до сериозни последици, така че не се страхувайте да потърсите медицинска помощ! По-добре да бъдете предпазливи, отколкото да пренебрегвате здравето си, независимо от обстоятелствата!

Острият грип обикновено продължава около 2 седмици, докато хроничният грип причинява по-сериозни здравословни състояния.

Няма универсално време, за което се лекува грип. Възстановяването на всеки болен зависи от индивидуалното му общо здравословно състояние и предпоставките около него. Пийте много вода и други течности през всеки ден от болестта, хранете се обилно и със силни съставки и билки. Също така е добре да приемате и някои хранителни добавки с витамин С, витамини от група “B”, цинк.

При заболяване с грип ви съветваме да се изолирате максимално бързо и за дълъг период от време, за да ограничите възможностите за разпространение на вируса и усложненията. Подсилвайте имунната система, почивайте си, намалете стреса и се отдайте изцяло на сън и комфорт. Приемете разболяването като сигнал от тялото, че е време да забавите темпото в ежедневието си и да предприемете по-сериозни грижи към себе си. За да се излекувате възможно най-скоро е важно да приемете ефикасно лекарство за грип с мощно действие.

Имунната система е в опасност при заболяване с грип – нужда се е от мощно подсилване!

Лекарство грип имунна система

Имунната система се състои от различни клетки и органи. Основните органи, участващи в осигуряването на имунитет, са костен мозък, лимфни възли, далак и тимус. 

Това е една сложна система, която се влияе от много компоненти. Но тя не може да работи сама! Грешно е вярването, че вроденият имунитет може да се справи сам с грипа – нуждаете се и от лекарство за грип!

Е, какво точно е вроденият имунитет? 

Тази форма на имунитет идва с раждането (естествено) и не изисква предишно излагане на организми, причиняващи инфекция, нито специално “обучение” от нашите телесни системи за борба със специфичен патоген. Въпреки това, вроденият имунитет може само да попречи на нашественик да завладее организма, но не може да го елиминира напълно, както може да направи придобитият или адаптивен имунитет. Точно затова е важно да влагаме усилия, за да подсилваме организма си с нужните хранителни вещества – за да живеем дълго, качествено, и здравословно, като същевременно намалим предпоставките за заразяване с грип.

Кое е най-ефикасното лекарство за грип с мощно действие?

Ефиксано лекарство при грип

Разболяването с грип не е шега работа! Правилният начин за действие е да помогнете на организма ви да пребори вируса чрез ефикасно решение.

Можете да направите това по напълно естествен път, като започнете да се храните с добра и здравословна храна, като същевременно намалите количеството алкохол и никотин в тялото си. Едни от най-силните съставки с мощно действие срещу грип могат да бъдат открити в природата – това са:

  • Ехинацея и Андрографис

Ехинацеята е неповторима билка – лечител с противовъзпалително и имуностимулиращо действие! Наред с нея се нарежда и Андрографис – едногодишно тревисто растение, което мощно подсилва имунната система. Прилага се при хващане на вируси и грип. Доказано действа за намаляване на температурата и борба с възпаления. Облекчава симптомите на грип. 

 

  • Гъба Чага и гъба Шийтаке

Лечебни свойства, познати на човечеството от най-ранни векове. Естествени функции, които “активират” имунните свойства на организма ни.

Други от най-впечатляващите народни билки с мощно действие срещу грип са:

  • Дълъг пипер
  • Бъзак
  • Мащерка
  • Коприва
  • Кръвен здравец
  • Живовляк
  • Пълзящ очиболец
  • Черен бъз

Всяка от тези съставки е напълно достъпна за човека, но за жалост, не присъства в нашата диета. Днес всеки се храни “на крак” и поръчва бърза храна от улицата, подготвена от некачествени и замразени продукти. Затова е време да си дадем пауза и да се замислим дали сме създадени, за да се храним по този начин? Трябва ли да приемаме само еднообразна, некачествена храна, лишена от всякакви полезни вещества? Нека не забравяме, че лошата храна е един от главните причинители за боледуването ни и “падането” на имунната система!

Доказано е, че билките помагат на организма да се пребори с грипа и затова присъстват в състава на много от съвременните лекарства. Те имат силно влияние върху тялото ни – почистват организма от токсини, действат спазмолитично на бронхите (премахват спазмите на мускулатурата), гонят бактериите и цялостно укрепват органите ни. За да си осигурим редовен прием на тези полезни съставки е достатъчно да изберем качествени хранителни добавки с проверен произход и доказано благоприятно влияние.

Иновирон – 20 капсули x 425mg

Original price was: 19.20лв..Current price is: 16.32лв..

Иновирон от Мирта Медикус.

Мощна, съвременна, оптимизирана формула за имунната и дихателната система. Срещу най-голям брой вируси!

Още

Бронховитал МАКС – сироп 200ml

13.32лв.

Бронховитал МАКС от Мирта Медикус.

Подпомага самоочистващата функция на дихателните пътища.

Още

Обърнете внимание на естествените имуномодулатори, които идват от сърцето на природата и ни презареждат с нови сили. Продуктите Иновирон и сиропът Бронховитал Макс съдържат комплекс от жизненоважни витамини и билки, притежаващи антибактериални свойства. С тяхна помощ борбата с инфекциите преминава по-лесно и бързо.

Силната имунна система е ключът към борбата с гриповете и всички лесноразпространяващи се болести. Известно е, че билковите лекарства имат определени лечебни свойства, които стимулират естествените защитни сили на организма. 

У нас най-познат е чесънът, който е бил използван от векове за лечение на всичко – от обикновена настинка до сърдечни заболявания. Но нещата далеч не се ограничават от тази така любима съставка от българската кухня. Към отбора на природните лечители добавяме и ехинацеята, за която някои индианците вярват, че укрепва устойчивостта на организма към болести. Билката засилва производството на бели кръвни клетки и засилва активността на Т-клетките. 

Билкарите обикновено препоръчват да приемате хранителни добавки веднага щом почувствате, че имате симптоми на настинка – изследванията показват, че силните формули с мощно действие намаляват тежестта и продължителността на грипа. 

Не забравяйте, че билките се използват най-добре като част от цялостния план за лечение и здравни грижи. Приемът само на стимулатори не трябва да бъде единственото ви действие в лечението на заболявания! Заедно с продуктите от Мирта Медикус включете и промяна на диетата, упражнения, релаксиране, намаляване на стреса, повече сън. Консултирайте се със своя лекар или фармацевт за още съвети за укрепване на здравето и избор на най-ефикасно лекарство за грип с мощно действие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *