Иновирон при Ковид: Как действа и как да се приема?

иновирон срещу ковид

За кратко време Ковид-19 успя да се превърне в най-разпространения вирус по целия свят. Вирус, който основно води до респираторно заболяване, но всъщност крие особена опасност за цялостното отслабване на имунната система. Той може да нанесе сериозни последствия върху нашия организъм, в състояние е да достигне до почти всички органи и да остави своя отпечатък върху тях. Тогава възниква въпросът, може ли по някакъв начин да смекчим тези последствия, можем ли да защитим имунната си система, така че да не са много сериозни пораженията върху нея?
Може, разбира се, остава да научим и как. В този блог пост ще насочим вниманието ви именно към това: как да защитим имунната си система по време на Ковид.

Какви поражения може да нанесе върху организма ни Ковид и може ли Иновирон да ни помогне?

Някои от заболелите изкарват вируса сравнително леко, без никакви съществени оплаквания. Друга част от заразените обаче още по време на боледуването са в тежко състояние и техният организъм трудно се бори с болестта. Имунната им система постепенно отслабва и се появяват така наречените пост Ковид симптоми.

Несъмнено коронавирусът оставя траен отпечатък върху здравето ни. Според направени проучвания голяма част от онези, които се смятат вече за напълно излекувани, невинаги са напълно добре. Дори месеци след вируса те страдат от болки в мускулите и умора, обземат ги страхове и депресии. При някои от пациентите пък се наблюдава интензивен косопад, който е трудно да бъде овладян дълго след инфекцията.

Задух, продължителна кашлица, нарушение на бъбречните и чернодробните функции – всичко това са неприятни последици от прекаран COVID-19.
Няма начин всичко това да бъде избегнато, но може пораженията да бъдат сведени поне до минимум. А за това ще допринесе силната имунна система, за която ние самите трябва да се погрижим. В даден момент всеки от нас се пита как да повиши имунитета си. А най-правилният начин за това е чрез натурални продукти с доказани съставки, които да приемаме с постоянство.

Иновирон е онази мощна формула, която ще помогне на всеки от нас да пребори много по-лесно дори най-упоритите вируси и освен това няма да позволи имунната ни система да се отслаби.

Какво е Иновирон и как ще ни помогне при Ковид и други вирусни инфекции?

Иновирон е съвременна мощна формула, която укрепва имунната система и до голяма степен подпомага функциите на дихателната система. Може да бъде използван като превенция или облекчаване на редица вируси.

Иновирон – 20 капсули x 425mg

Original price was: 19.20лв..Current price is: 16.32лв..

Иновирон от Мирта Медикус.

Мощна, съвременна, оптимизирана формула за имунната и дихателната система. Срещу най-голям брой вируси!

Още

Това е една от хранителните добавки, съчетала в себе си 12 съставки с естествен произход. Прилага се за подсилване на имунната и дихателната система, като е подходяща за деца и възрастни. В нея се съдържа комплекс от билкови екстракти, обогатени с витамини и минерали за силен имунитет:

 • лизин – аминокиселина, която тялото не може да синтезира и се налага организма да си я добави под формата на хапчета. Съдържа се в Иновирон и спомага за подобряване на общото благосъстояние на организма;
 • ехинацеята е билка, която подпомага нормалното функциониране на горните дихателни пътища;
 • шийтакето е една от популярните ядливи гъби в света, която притежава имуностимулиращ ефект;
 • екстрактът от Чага също има имуностимулиращи свойства и благоприятства общото укрепване на организма;
 • черен бъз – екстракт с отхрачващи свойства, който подобрява благосъстоянието на горните дихателни пътища;
 • андрографис – особено подходящ при поддържане на нормална телесна температура;
 • цинк – влияе благоприятно върху имунната система, като неговото влияние е насочено към подобряване качеството на косата, кожата и ноктите;
 • витамин В3 – стимулира имунитета и помага на тялото да се бори с бактериите;
 • витамин В6 – допринася за образуването на червените кръвни клетки и регулира хормоналната активност;
 • витамин Д3 – балансира имунитета срещу бактерии и вируси, има и антидепресивно въздействие;
 • селен – осигурява жизнеността на организма;
 • дълъг пипер – потиска възпалителните процеси в тялото.

Хранителните добавки са подходящи при различни вирусни инфекции благодарение на силата на имунитета!

На практика е трудно да се разграничат симптомите на настинка, грип и коронавирус, тъй като те могат да имат много общи черти. Този факт затруднява точната диагноза и определянето на вида на инфекцията, с която се сблъскваме. В този контекст, приемът на хранителни добавки може да се окаже полезен, тъй като те спомагат за подсилване на имунната система и справянето с различни заболявания. Богати на витамини, минерали и антиоксиданти, тези добавки подпомагат ефективния имунен отговор на организма, който е от съществено значение в борбата с инфекции. Въпреки че не заместват необходимостта от консултация с лекар и правилна медицинска оценка, хранителните добавки предоставят допълнителна подкрепа на организма, особено през сезоните когато рискът от различни вирусни заболявания е увеличен. Важно е да се отбележи, че индивидуалният прием на добавки след консултация с лекар може да бъде част от общия подход за поддържане на силна имунна система и здравословен начин на живот.

Тайната е в това, че хранителните добавки играят ключова роля в подпомагането на нашия имунитет. Съдържащи полезни съставки, тези добавки предоставят на организма ни необходимите елементи, за да се справи с различни видове инфекции и външни атаки. Ефективният имунен отговор е от съществено значение за предпазването от заболявания и бързото възстановяване след инфекции. Те допълват нашата диета и предоставят допълнителна подкрепа, особено когато сме изложени на стресови ситуации, изменения в околната среда или сезонни вирусни епидемии. Освен това, те не само подсилват имунната система, но и помагат в балансирането на виталните функции на организма.

Достатъчно ли е да приемаме само Иновирон при вируси?

Ежедневният прием на Иновирон по време на и след вирусни инфекции, със сигурност ще повлияе благоприятно върху имунната ни система. А силният имунитет ще ни помогне да се справим по-лесно с болестта и с последствията от нея.

Приемът на Иновирон само обаче не е достатъчен, за да защитим нашия организъм. По време на боледуването, а и след него, той се нуждае от разнообразна и здравословна храна, която да подпомогне бързото ни възстановяване, справяне с умората и отпадналостта. Освен това тялото ни се нуждае и от достатъчно количество течности, за да може винаги да бъде добре хидратирано и да не се стигне до обезводняване.

Снабдете организма си с необходимите му вещества, хранете се здравословно, приемайте повече течности и всичките тези, макар и незначителни на пръв поглед действия, ще ви осигурят силен имунитет, с който по-лесно ще преборите всички вируси и заболявания.

За финал на статията ще обобщим няколко основни съвета, които да следвате, за да защитите тялото и организма си от Ковид:

 • Следвайте здравословна диета, която включва много плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни;
 • Спортувайте редовно. Извършвайте физическа активност;
 • Спете достатъчно – набавяйте си поне 8 часа сън на денонощия;
 • Намалявайте стреса, избягвайте ситуации, които могат да докарат нервната ви система до тежки състояния;
 • Избягвайте тютюнопушене и прекомерна консумация на алкохол;
 • Приемайте качествената хранителна добавка Иновирон – уникално съчетание на полезни и подкрепящи вещества за организма ви.

Ако все пак се разболеете, има и неща, които можете да направите, за да помогнете на тялото си да се възстанови по-бързо, като например:

 • Почивайте колкото е възможно повече;
 • Пийте много течности, бъдете хидратирани ежедневно;
 • Приемайте продукти и лекарства, които са ви предписани от специалист;
 • Поддържайте дихателните пътища влажни;
 • Избягвайте дразнители като цигарен дим или други замърсители.

Имунната система играе важна роля в защитата от болести. Когато функционира правилно, тя може да помогне в борбата с инфекциите и други заболявания като Ковид. Съответно, когато имунната система е отслабена, тя не работи правилно, което означава, че е по-вероятно да се разболеем.

Има редица фактори, които могат да отслабят имунната система, включително стрес, липса на сън и лошо хранене.

С малко усилия можете да поддържате имунната си система силна и да избегнете потенциално разболяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *