Най-добрите естествени имуностимулатори от природата

Най-добрите естествени имуностимулатори от природата

Нека разгледаме най-добрите естествени имуностимулатори от природата и техните функции. Природосъобразно лечение и подсилване на имунитета.

Връзката между имунната система и природните имуностимулатори

Имунната система е сложна защитна система, която предпазва тялото от чужди вещества и болести. Познаването как правилно да стимулирате имунната система може да помогне да останете здрави през сезона на настинка и грип или да се възстановите от заболяване по-бързо.

Повечето хора разчитат на ежедневните си порции плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и протеини, за да се поддържат здрави в периодите от годината, когато е по-вероятно да настинат или да се разболеят от грип. Но знаете ли, че има и други начини, които могат да засилят имунната ви система? Вярно е! Има прости промени, които можете да направите в начина си на живот още веднага. Тяхната ефективност е безотказна и ще ви помогнат да поддържат имунната ви система здрава и силна.

Природните имуномодулатори като Иновирон помагат да останете здрави през цялата година. Приемът е 100% безопасен и ефективен:

Иновирон – 20 капсули x 425mg

Original price was: 19.20лв..Current price is: 16.32лв..

Иновирон от Мирта Медикус.

Мощна, съвременна, оптимизирана формула за имунната и дихателната система. Срещу най-голям брой вируси!

Още

Най-добрите естествени имуностимулатори и имуномодулатори от природата

Вероятно се чудите как е възможно природен продукт като Иновирон да помогне на тялото ви? Истината е, че няма тайна – всичко е в силата на съставките и пропорцията:

Ехинацея + Шийтаке + Чага + Бъзак + Андрографис + Дълъг пипер, в комбинация с аминокиселини – L-лизин, витамини D3 и B3 и микроелементи Цинк и Селен = Природната формула за безотказно подсилване на имунната система

Ехинацеята и Андрографисът се приемат при нужда от подсилване на естествения имунитет и пречистване на горните дихателни пътища. 

Сходна е функцията и на гъбата Шийтаке, която съдържа полизахарида Лентинан. Неслучайно тя е изключително популярна в Китай и Япония, където грижата за тялото и доброто здравословно състояние са от първостепенно значение.

За хората уязвими към настинки и с проблемни дихателни пътища се препоръчва Бъзак, който помага за отхрачване. Той се грижи да се чувствате освободени от секретите в горните дихателни пътища.

Дългият пипер се препоръчва за справяне с възпаления. У нас Иновирон е единственият продукт, който съдържат екстракт от растението в своя състав

Как да приемаме природни имуностимулатори?

В днешния свят ние сме постоянно изложени на стресови фактори, които могат да променят естественото ни състояние на баланс. Съвременният начин на живот се свързва с лоши диети с високо съдържание на преработени храни, захари и ниска хранителна стойност; те причиняват метаболитни дисбаланси, които влияят неблагоприятно върху способността на тялото да се лекува по естествен път. Комбинирането на замърсена околна среда и токсините в нашите храни, вода и въздух, могат да претоварят нормалното функциониране на имунната система на тялото. Точно затова е добре да разнообразяваме диетата си и да добавяме към нея растителни продукти, които да ни укрепват. Ехинацея, андрографис, шийтаке, бъзак и дълъг пипер са полезни, но рядко “попадат в менюто ни”, затова приемът им е добре да се извършва в преработен вид, участвайки в състава на някои продукти.

Човешкият организъм е изключително интелигентен и успява да се адаптира и защитава дори в днешния свят; има обаче неща, които може да направим (и да избегнем!), за да дадем всички шансове да остане силен и здрав:

  • Намалете до минимум излагането на токсини от околната среда
  • Избягвайте преработени и рафинирани храни, които са с ниско съдържание на хранителни вещества и високо съдържание на химикали, захари и соли
  • Подобрете диетата си, като ядете повече богати на антиоксиданти плодове и зеленчуци
  • Яжте органично месо, пиле, риба и яйца 
  • Приемайте хранителни добавки
  • Намалете кофеина (кафе), тютюнопушене
  • Осигурете си достатъчно сън – стремете се към 6-8 часа на нощ
  • Намалете нивата на стрес (някои наричат стреса „обикновена настинка на емоционалното здраве“).

Редица експерти и медицински лица съветват да добавите към диетата си хранителни добавки! Нашите тела се нуждаят от витамини, минерали и хранителни вещества, които НЕ могат да се набавят чрез храната, която приемаме днес. Това означава, че повечето хора, живеещи в развитите страни, страдат от дефицити, които засягат способността на имунната им система да функционира правилно. Този проблем може да бъде решен чрез прием на естествени имуностимулатори от природата.

17.94 лв.
Иновирон (20 капсули х 425mg)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *