Котешка стъпка

Котешка стъпка

Съвремието ни е наситено с безброй разновидности на поддържащи доброто здравословно състояние на всеки един от нас медикаменти. Медикаменти, химически създадени и съдържащи редица, не винаги, благоприятни за човешкия организъм съставки. За сметка на това, природата години наред ни дава естествени, полезни за организма, целебни и чудотворни ресурси, които само ако познаваме и знаем как да приложим ни даряват здраве и добър живот. Билката Котешка стъпка е един добър пример.

Билка котешка стъпка

Котешката стъпка е една от чудотворните билки, които имат силата да подпомагат доброто здраве на всеки един от нас. Свойствата на котешката стъпка ѝ позволяват да достигне до проблемното място в организма и да фокусира функциите си върху него, за да отстрани проблема или да помогне за неговото смекчаване. Не винаги, наличието на конкретен проблем трябва да бъде първооснова за навлизането на билка котешка стъпка в живота на всеки един от нас.

Котешката стъпка или позната също под наименованието „черновръх“ е била широко известна у нас в миналото, за което говори и едно от другите ѝ имена – „хайдушка билка“. Билката котешка стъпка е едновремешният медикамент. Днес, когато пазарът изобилства от редица лекарства и химически вещества, билката като лекарство не е сред най-популярните и често срещани избори. В миналото, обществото е разчитало единствено и само на билките и е откривало чудотворните такива за конкретен. Именно тогава  билката котешка стъпка се е използвала като кръвоспиращо средство, външно, но с течение на времето народът е установил, че вътрешните употреби на билката крият до скоро неподозирани чудотворни резултати. Народни лечители, а после и лекари я препоръчват при сърдечносъдови нарушения, бъбречни конкременти, възпалена и уголемена простата, нощно напикаване, диабет и други.

При проблеми с нервната система

Извлеци от билка котешка стъпка имат силата да подействат мигновено и да успокоят и възстановят нервната система. Билката се използва и непосредствено след прекарано тежко заболяване,  с цел по-бързо и несъмнено възстановяване на изтощения и отслабнал организъм.За разлика от други, отдавна изследвани билки, български и чуждестранни учени, сравнително отскоро се опитват да обяснят широкоспектърните въздействия на това топ целебно растение. Оказва се, че то има широкоспектърно действие, дължащо се на високо наличие на специфични имунорегулиращи сапонини, урсолова, розмаринова и бетулинова киселина.

Трудно е да се повярва как е възможно една билка да има толкова огромно поле на въздействие. Как билката котешка стъпка успява да достигне до проблемната зона, а и да подсили целия организъм? Звучи нереално, но е факт! Билката е целебно растение, чиито свойства успяват да бъдат побрани в тинктура котешка стъпка, както и в капсули.

Специалистите на „“Мирта Медикус” доказват, че употребата на продукти с котешка стъпка съдържат в структурата си свойствата на билката и са способни да изпълнят всички изброени функции, както и да подобрят цялостния имунитет на организма и да елиминират възможните предпоставки за наличие на здравословен проблем, в която и да е част на тялото. Пречистването на организма и грижата ни за него е от изключителна важност предвид вредителите на новото време. Продуктите, предлагани в билковата селекция на „“Мирта Медикус” са по-богати с наличието на продукт Котешка стъпка под формата на сироп  и продукт котешка стъпка под формата на капсули . Двете основни разновидности, в които предлагаме котешка стъпка са обособени поради необходимостта от различен начин на прием, в зависимост от причината поради, които се налага или просто препоръчва употреба на чудотворната билка котешка стъпка.

В зависимост от наличния проблем, или нуждата от подсилване на имунната система и пречистване на организма, има значение по какъв начин ще бъде приемана котешката стъпка – чрез тинктура, под формата на сироп котешка стъпка или чрез капсули, които постепенно се разтварят в организма и успяват да достигнат до проблемната зона.

Трудно е за вярване, че една билка, чиято форма просто прилича на котешка стъпчица и именно от там получава името си, може да помогне за премахването на конкретен здравословен проблем, както и да подобри цялостното здраве на организма.

За какво помага продукт с билка котешка стъпка?

Както вече стана ясно, котешката стъпка е широкоспектърен целебен природен дар, който всъщност е спасителната доза здраве за XXI век.

Стресираният начин на живот и забързаното ежедневие започват все повече да оказват влияние върху всеки един от нас. Липса на правилен режим на хранене, замърсен въздух, напрежение на работното място и необходимост от приемане на различни медикаменти, са все фактори, които пряко въздействат върху човешкия организъм. Най-силно, нерегулираният начин на живот засяга женския пол като причинява хормонален дисбаланс и редица проблеми, най-често на половата система. При наличието на здравословен проблем билките са сред най-пренебрегвания лечител. Истината е, че даровете от природата съдържат далеч повече и по-силни лечебни свойства спрямо постигнатите по химичен път медикаменти. За състояния на организма, които се влияят от приемането на медикаменти – каквито са основно женските здравословни проблеми, билките са безвредният, но сигурен начин за справяне със здравословните неразположения и проблеми.  Една такава безвредна, но чудотворна билка е котешка стъпка. Нейното наименование подсказва формата ѝ, а свойствата ѝ я нареждат сред най-чудотворните билки и я правят подходяща, особено за слабия пол.

 Подсилване на женския организъм и преборването му с всички потенциални и трайни вредители

Тук идва на помощ природният дар – Котешка стъпка. Проблеми с хормоните, бяло течение, неразположение, нередовен цикъл, миоми и други гинекологични проблеми, са все познати за всяка дама ежедневни тревоги. Съществуващ дисбаланс в организма на жената първо се проявява на най-крехкото място – женската полова система. Признаците, които стряскат жените са често срещани и все по-често усложнението им не закъснява и се стига до най-тежки диагнози.

Създавайки сироп и капсули, които съдържат в основата си билката котешка стъпка, специалистите от семейството на „Мирта Медикус”цели да смекчи женските неразположения и да предотврати превръщането им в сериозни проблеми.

Не звучи съвсем реално една билка да има свойства, които да спомогнат за лечението проблем, който е толкова сериозен и е предизвикателство за медицината. Уви, след проведени редица изследвания на билка котешка стъпка става ясно как тя успява да повлияе на вече възникнала миома, както и как котешката стъпка благоприятства женския организъм за предпазването му от появата на миома.

Котешка стъпка при миома

Миомата е сред най-страшните диагнози сред женската част на обществото. Наличието ѝ е животоопределящо, а признаците ѝ не винаги позволяват тя да бъде доловена. Клинично, показателите които се наблюдават при миома, се характеризират предимно с неправилни кръвотечения, като:

 • кървене, което се проявява извън менструацията;
 • повишено менструално кървене;
 • вагинално кървене или зацапване;
 • обилно менструално кървене;
 • кървене след менопауза;
 • абнормно маточно кървене или зацапване.

Други често срещани симптоми са:

Вследствие на компресия на съседни органи и тъкани от уголемения миомен възел, подуване на корема, коремен дискомфорт, затруднена дефекация, често уриниране. Тежки последствия, които могат да се наблюдават при миома са безплодието, спонтанните аборти, аномалии в позицията на плода (при съчетание на миома и бременност). Тежестта на кръвотечението зависи най-вече от отношението на миомните възли към маточната празнина и ендометриума. Кървенето при субмукозните възли се дължи на дисторзия на околните съдове и улцерация на ендометриума. При някои от жените може да се наблюдава предменструално цапане, което преминава след известно време в нормална менструация.

Редица изследвания доказват, че извклека от котешка стъпка, какъвто присъства в сироп/ котешка стъпка, притежаваща всички необходими свойства, които имат силата да редуцират миоматозните възли на матката, само и единствено ако патологията е в начален стадии. Употребата на билката котешка стъпка под каквато и да е форма по никакъв начин не бива да отлага посещението при гинеколог. Котешка стъпка е чудотворна билка, която спомага отстраняването на проблем и засилва организма в посока на възстановяване. Намаляването на възелчетата на миомата не гарантират нейното цялостно отстраняване!

Тинктура котешка стъпка е естественият начин за подобряване дейността на женската полова система. Гинекологичните проблеми при жената могат да бъдат контролирани и сведени до минимум благодарение на природата и билка котешка стъпка.

Котешка стъпка при мастопатия

 

Мастопатията е диагнозата, която отново стресира всяка една жена от новото време. Целият екип на „“Мирта Медикус” призовава всяка жена да провежда профилактични изследвания поне веднъж годишно и да следи своето лично здраве. Приемането на билки профилактично е от основна важност, за да бъде запазено именно това добро женско здраве. Билка котешка стъпка успява да повлияе благоприятно на организма и да постигне баланс, който от своя страна да предпази женските гърди от наличието на проблеми и мастопатия.

Мастопатията е характерното за новото време заболяване и засяга предимно дейната и неуморна женска част на обществото. Стресът, неправилният начин на живот и липсата на грижи по здравето са първооснова за появата на този сериозен и ужасяващ здравословен проблем. Всъщност мастопатията е доброкачествено заболяване на млечните жлези и се характеризира с разрастване на тъканите, болки и патологични секреции. В този случай свойствата билка котешка стъпка успяват да контролират и дори спрат разрастването на тъканите, но само в случаите, в които заболяването е в начален стадий. Контролни прегледи и грижа за цялостното здраве са задължителни!

Близостта с природата е от основна важност за постигане на добро здраве. Всеки безценен природен ресурс спомага за разрешаване на конкретен здравословен проблем или просто подсилване на организма при забързаното ежедневие.

Освен за справяне с женски гинекологични проблеми, билката котешка стъпка има регенериращи свойства, от които се нужда е всеки един организъм подложен на стреса на новото време. Възстановяването на отделни увредени част на организма е от изключителна важност, преди тези увредени части да са узрели до животоопределящ проблем. Хранителна добавка с котешка стъпка би могла да спомогне за регенерацията на конкретна част от тялото и би спомогнала неговата правилна функция.

Котешка стъпка при проблеми с отделителната система

 

Проблемите с отделителната система до голяма степен са породени от слаб имунитет и твърде много натрупани вредители в организма. Преди да бъдат отделени, вредителите попадат в отделителната система и получават идеални условия за развитие и създаване на още по-сериозни проблеми. Свойствата на билка котешка стъпка позволяват тя да се насочи именно на мястото, където е възникнало възпалението.

Всякакъв тип инфекции на отделителната система сполетяват милиони хора всяка година. Отново жените са по-податливи на тях и отново е време да напомним за необходимостта от постоянни грижи за женското здраве.

Отделителната система премахва вредните и ненужни вещества и допълнителните течности от кръвта. Има много заболявания на отделителната система, които могат да я засегнат в днешно време. При наличие на вече възникнал проблем в отделителната система, ранната диагностика и лечение на проблемите на уринарния тракт може да изиграят важна роля за запазването на бъбреците здрави.

Освен отслабнал имунитет, често причина за инфекциите на отделителната система са бактерии, преминали от храносмилателния тракт към уринарния тракт.

Сред най-познатите за жените възпаления на отделителната система е т.нар бактерия – Escherichia coli. Този тип бактерии са най-познати сред жените и обитават предимно дебелото черво. При попадане на бактерия в уриналния тракт, размножаването ѝ е безпрепятствено и така възниква сериозна и упорита инфекция. Жените са предразположени, а приемането на продукт с котешка стъпка има силата да унищожи бактерията още от самата ѝ поява в дебелото черво, още преди да е достигнала уриналния тракт.

Както става ясно инфекциите на отделителната система могат да бъдат породени в различни нейни части. Специфичните медицински термини за тези възпаления са свързани с мястото, където възниква конкретната инфекции.

Котешка стъпка при цистит

 

Циститът се нарежда сред най-неприятните хъза всяка дама възпалителни процеси. Отразявайки се благоприятно на женската полова система и на женските гениталии, билката котешка стъпка под формата на тинктура, има благоприятен и противовъзпалителен ефект при проявата на цистит.

Циститът е възпалително заболяване на лигавицата на пикочния мехур, което може да засегне и другите слоеве на мехурната стена. То е доста разпространено и е по-често у жените. За възникване на цистита благоприятстват много фактори: охлаждане на организма, задържането на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, бременност, климакс и други. Когато циститът е последица от друго заболяване (аденом на простатната жлеза, тумори и камъни в мехура), той се нарича вторичен.

Неприятното възпаление се изявява с чести позиви за уриниране, болки при уриниране, наличие на кръв и бактерии в урината. Острият първичен цистит протича с рязко изразени признаци, но преминава за 5 – 7 дни, дори без лечение.

Освен приемане на билкова хранителна тинктура с котешка стъпка се препоръчва поемане на голямо количество течности ежедневно. Противовъзпалителният и антиоксидантен ефект на котешката стъпка спомага за бързото оздравяване и изхвърлянето на развилите се в организма бактерии и напълното възстановяване.

Котешка стъпка при инфекция на пикочните пътища

Инфекцията на пикочните пътища, включва и споменатият по-горе фактор при възпаление на пикочния мехур. Като по-разпознат с името си „цистит“ на него винаги му се обръща по-специално внимание и необходимостта от хигиена и правилни грижи е наложителна.

Инфекцията на пикочните пътища (ИПП) е бактериална инфекция, която засяга част от пикочните канали. Когато засяга долните пикочни пътища, заболяването е познато като обикновен цистит (възпаление на пикочния мехур, който спомнахме малко по-горе), а когато засяга горните пикочни пътища, заболяването е познато като пиелонефрит (възпаление на бъбреците). Симптомите за инфекция на долните пикочни канали включват болезнено уриниране и често уриниране или често усещане за необходимост от уриниране (или и двете), докато симптомите на пиелонефрита включват температура и болка в хълбока в допълнение към симптомите за инфекция на долните пикочни пътища. При по-възрастните и при много млади хора, симптомите могат да не бъдат така изразени или да не са конкретни. Основата причина и за двете отново е споменатата по-горе бактерия Ешерихия коли, но в редки случаи причинители могат да бъдат и други бактерии, вируси или гъбички.

Най-разпространеното конвенционално лечение на тези възпаления са антибиотиците, предписвани при 94% от възпаленията на отделителната система, протичащи без усложнения.За да избегнете антибиотиците е важна профилактика с натуралните продукти от горните линкове.

Котешка стъпка при кожни проблеми

Важно е да не забравяме, че кожата е огледало на организма. Както стана ясно по-горе, още от древни времена хората познават билката котешка стъпка, но в началото като външен лек на възпаления, рани и проблеми с кожата. Освен вътрешен ефект, приемането на тинктура или капсула с котешка стъпка, действа външно чрез пречистване на организма и решаването на редица кожни проблеми, които винаги са провокирани от проблем с имунитета и целия човешки организъм.

Котешка стъпка за благоприятно функциониране на кръвоносната система

Кръвоносната система е двигателят в човешкия организъм. Кръвта е движещата сила на всеки един орган и поддържането и чиста и неувредена от вредители от изключителна важност за предпазването на всеки един орган в най-добрата му форма. Пречистването на кръвта е удачно да се извършва с безобидни за органите продукти. Именно такива се оказват билките. Както стана по-ясно в началото още от време оно билка котешка стъпка е била използвана, като дизинфектант при отворени рани и в последствие не само външно, а и вътрешно.

Освен в червата и кухините в човешкия организъм, паразитите могат да се установят и в клетките на отделните органи в тялото. От изключителна важност е да поддържаме в тялото си алкалния баланс и да стимулираме имунната си система, за да не бъде допуснато разпространение на паразити по цялата кръвоносна система.

Противовъзпалителният ефект на билка котешка стъпка, концентрирана в тинктура и капсули „“Мирта Медикус” имат силата да отстранят потенциален проблем още преди да се е превърнал в такъв. Редовното и профилактично употребяване на билката подсилва организма и се отразява благоприятно на кръвоносната система. По този начин дори при възникване на предпоставя за проблем, организмът е силен да се пребори и да продължи да бъде в добро здраве.

Котешка стъпка за подсилване на имунната система

 

Сред чудотворните свойства на тинктурата от котешка стъпка е способността ѝ да поддържа и стимулира всички регенеративни процеси в човешкия организъм. Специалистите от цялото семейство на „“Мирта Медикус” успяват да концентрират свойствата на котешката стъпка във вид на сироп и таблетки. Не е задължително наличието на здравословен проблем, за да се предпочита хранителна добавка с котешка стъпка. Препоръчително е да бъдат взети мерки още преди да е на лице конкретен проблем, да бъде спомагана устойчивостта на имунната система. Всички вредители от ежедневния живот налагат необходимостта от консумиране на природен дар, който освен да помага няма други отражения върху човешкия организъм.

Всяка жена е важно да полага възможно най-добрите усилия за своето цялостно състояние, а това непременно ще рефлектира върху хормоните и всички женски органи.

Правилно хранене, приемане на хранителни добавки от природата, ограничаване на стреса и повече спорт са само сред препоръките на „“Мирта Медикус” за по-добро здраве за всяка жена!

Билката котешка стъпка е във вид на добавка, за да подхранва и прави по-устойчива на външни фактори имунната система на всеки един от нас

Свойствата на тинктура с котешка стъпка благоприятстват естествените имунни функции и дейността на левкоцитите. Огромни влияние, билката оказва на Т-клетките. Стимулира регенеративните процеси в организма. Т-клетките или познати, като Т-лимфоцитите принадлежат към групата на белите кръвни клетки /лимфоцити/. Именно те играят ключова роля при клетъчно медиирания имунитет. Т-клетките са отговорни за елиминирането на голяма част от микробите и нетипичните /включително утморни/ клетки. Оказвайки влияние на точно тези клетки, билката котешка стъпка автоматично спомага за цялостното добро здраве на конкретния организъм.

Да, котешката стъпка е билка, която може да окаже чудотворно влияние върху вече възникнал, конкретен проблем в човешкия организъм, но приемането ѝ преванитивно намалява риска от поява на неразположение и тежко заболяване. Във времена, в които медикаментите не са били фактор, билките са били тези, които са съхранили човечеството и са спомогнали за здравето на хора от целия свят. Поддържането на здрав имунитет в толкова рискова среда, в каквато сме принудени да живеем е от изключителна важност.

Използвайки висококачествени екстракти от билка котешка стъпка

“Мирта Медикус” и „Медикус фарма“ концентрира свойствата на котешката стъпка в два основни продукта – капсули и сироп без загар. Продуктите помагат нормалното функциониране на имунната система и повишават устойчивостта на организма към редица физикални, химични и биолоични фактори на рисковата външна среда. Чудотворните продукти с билка котешка стъпка способстват за нормалното протичане на клетъчния цикъл.

Препоръчва се като профилактично средство и по време наепидемична обстановка, както и в процеса на лечение при вече настъпил проблем. Може да се комбинира с вече преписани медикаменти. Има и преки наблюдения за действието на сиропа и капсулите за по–бързо възстановяване след боледуване.

Поддържайки доброто функциониране на имунната система, котешката стъпка спомага за отделянето на вредителите, натрупани с времето в човешкия организъм.

При добро състояние на имунитета, задържането на бактерии в организма е почти невъзможно. Организмът има здрав имунитет, който предпазва от евентуални проблеми, усложнения, възпаления и др.

Противопоказания на билка котешка стъпка

Макар ѝ приемана в различна форма – под вид на сироп котешка стъпка или под вид на капсули, котешката стъпка крие своите специфики при употреба и има своите показания. Още от време оно тинктури с котешка стъпка и котешка стъпка, използвана под друга форма са били използвани с мярка и само от лечители. Противопоказания могат да бъдат на лице особено, когато бъде приета в прекомерни количества, които при струпване могат да окажат негативно влияние в организма, вместо да доведат до благоприятен ефект. По-високите дози засилват процеса по изхвърляне на токсините на тялото.

Неговият интензитет не отговаря на скоростта, с която протичат останалите процеси в тялото и това води до задържане на отделените токсини. Ето защо всяко предозиране води до смущения в дейността на системите в човешкия организъм. Това натрупване на отделени, но неизхвърлени токсини усложнява чернодробната, бъбречната и сърдечната дейност. Потърпевши са и останалите системи в тялото ни. В резултат от това се появяват болки в различни части от тялото. Най-честото оплакване е болка в корема.

Противопоказанията за приема на това растение засягат пациентките по време на 9-те месеца от тяхната бременност, както и пациенти, при които са налице клапни процеси и друг вид сърдечни увреждания. От билката с нежни розови цветчета далеч трябва да стоят и жените, които кърмят, както и деца под 8-годишна възраст. Противопоказна е употребата на тинктура от пациенти под 12 години.

Котешка стъпка – приемане на нормални количества

Като всеки продукт, дори и той да е на билкова основа, какъвто е котешката стъпка трябва да бъде приеман в нормални количества и да не се превишава предварителното консултирана със специалист на “Мирта Медикус” дозировка. Тинктура с котешка стъпка или капсули котешка стъпка, винаги трябва да бъдат вземани в правилната мярка.

Какъвто и да е проблемът, а дори и профилактично да бъде употребяван продукт с билка котешка стъпка, трябва да бъде взиман с мярка. Дори вече да бъде забелязан благоприятният ефект от продукта, това не бива да повлиява на подвеждането за употребяване на по-големи количества от билката.

Важно е да се има предвид че приемането на билка котешка стъпка под една или друга форма не изключва посещението при специалист, в случай на наблюдавана някаква аномалия в здравословното състояние!

Семейството на „Мирта Медикус”  не изключва при наличие на здравословен проблем, посещението при специалист, диагностика и назначаване на нужното от специлиста лечение. Билката котешка стъпка е хранителна добавка, която не повлиява на действието на предписани медикаменти и дори подпомага елиминирането на възникналия здравословен проблем.

Котешка стъпка при бременност

За приемане на билка котешка стъпка от деца и бременни, количеството е важно да бъде обсъдено със специалист. В противен случай противодействията могат да са в големи количества и продиктувани от конкретния организъм. Вярно е, че билката е безобидно средство за употреба, но това не важи с пълна сила за бременните представителки. Котешката стъпка има свойства да отдели бактерии, възпаление и т.н от организма, но не се знае в конкретния случай каква ще е посоката на това отделяне. За да бъде предотвратено неблагоприятно въздействие на плода, приемането на билки и в частност на билка котешка стъпка трябва да бъде прецезирано от лекар.

Кърмачки също не бива да употребяват билки, които действат противовъзпалително и прочистващо на организма.

Не бива да се забравя, че кърмата отделя вещества от женското тяло, които при употреба на котешка стъпка или друг тип подобна билка могат да съдържат вредни за бебето бактерии и др. Всеки продукт, който се приема от бременни или кърмачки е важно да бъде преценен и предписан от специалист. Не се препоръчват самонадеяни и рискови решения дори ако изглежда, че има нужда от приемане на билкови тинктури.

Специалистите на „“Мирта Медикус” също са на разположение за разрешат възникнали казуси или проблеми.

Профилакатично или с цел възстановяване, продуктите с котешка стъпка със сигурност ще доведат до цялостно укрепване на организма и елиминиране на вредните частици у него.

 

Котешка стъпка – сироп: кликнете тук

Котешка стъпка-Сироп

 • Стимулира регенеративните процеси в организма;
 • Допринася за поддържане на нормален физиологичен клетъчен цикъл и устойчива структура на ДНК;
 • Благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките;
 • Благоприятно повлиява половата, отделителната и кръвоносната системи.

Създадената със 100% билка котешка стъпка, тинктура е природният дар, осигуряващ спокойствие, здраве и концентрираш всички необходими свойства за прочистване и подсилване на човешкия организъм.

Котешка стъпка – капсули: кликнете тук

 • Стимулира регенеративните процеси в организма;
 • Способства за поддържане на нормален физиологичен клетъчен цикъл и устойчива структура на ДНК;
 • Подкрепя естествените имунни функции и дейността на Т-клетките;
 • Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия;
 • Благоприятно повлиява половата, отделителната и кръвоносната системи.

Дали под формата на тинктура или капсули, приемането на котешка стъпка се определя от причината за необходимост от нея. Специалистите на „Мирта Медикус” съветват предварителна консултация, с цел постигане на максимално бърз и добър ефект.

В минали времена, билката е била приемана външно или под различни други форми. Чайове, тинктури, киселинни сокове, миксове с други билки и др. са само част от формите под които е била използвана билката котешка стъпка в миналото. В комбинация с други билки, котешката стъпка има силата да се повлияе от другите билки и свойствата ѝ да се концентрират върху точно определен конкретен проблем. Самостоятелно, котешката стъпка е широкоспектърно целебно растение, което при всички случаи има благоприятен и силен ефект върху човешкия организъм, особено върху женския такъв.

Грижите за здравето са тези, за които не бива да щадим усилия и време. Билките, са природният дар, който имаме привилегията да познаваме и побираме в шишенце и/или капсула. Хранителна добавка с котешка стъпка е първата стъпка към доброто здраве и поддържането на стабилна имунна система. Билката е сигурният и невредим за другите части на тялото начин да прекратим възникнал възпалителен процес някъде в организма.

Билката може да се открие самостоятелно в почти всички части на България. Най-разпространена е в полите на Стара планина, Средна гора и Родопи.

(Продуктите на Мирта Медикус можете да намерите в най-близката до Вас аптека.)

Вашият коментар

Ние използваме „бисквитки“, за да улесним Вашето сърфиране. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите търговски условия  и нашата политика за защита на лични данни .