Възстановяване и рехабилитация след пневмония

Възстановяване след пневмония

Важна информация относно възстановяването и рехабилитацията след пневмония. Оздравейте напълно чрез прием на безопасни подсилващи вещества и природни добавки.

Възстановяване след пневмония

Пневмонията е възпалително състояние на белите дробове, причинено от бактериална или вирусна инфекция, замърсители на околната среда, аспирация на стомашно съдържимо, химически изпарения или други вредни агенти. 

Клиничната картина на пневмонията може да варира от лека до животозастрашаваща в зависимост от тежестта на заболяването и възрастта и здравословното състояние на пациента. Обикновено в зависимост от причината има повече от 20 различни типа, които могат да засегнат различни участъци или лобове в белите дробове, водещи до симптоми на кашлица, треска с втрисане, болка в гърдите при дишане или кашляне на слуз.

Точно затова пневмонията НЕ бива да се пренебрегва и е нужно да се консултирате със специалист още при първите съмнения, че е възможно да страдате от нея. Поради тежкото си протичане и множеството усложнения, възстановяването след пневмония и рехабилитацията след заболяването са много сложни. За да се възстановите напълно е изключително важно да подсилите тялото си и да се погрижите за имунната си система. Всеки може да постигне това като даде на тялото си достатъчно полезни вещества, които могат да бъдат приети под формата на безопасни хранителни добавки като Дефиброзамин:

Дефиброзамин – 30 капсули х 425 mg

Original price was: 20.46лв..Current price is: 15.25лв..

Дефиброзамин от Мирта Медикус.

Естествено възстановяване от сраствания!

Още

Рехабилитация след пневмония

Симптомите и признаците на пневмония варират в зависимост от причинителя и местоположението на заболяването в белия дроб. Бактериалните инфекции обикновено започват в една област и прогресират към по-малко засегнати области. Прогресирането на симптомите се влияе от съдържанието на кислород в кръвта и пациентите с намален дихателен резерв могат да изпитат сериозни проблеми, да развият симптоми като рязко вдигане на висока температура, треперещи студени вълни, силна умора и затруднено дишане. При пациенти в напреднала възраст тези симптоми могат да имитират инфаркт на миокарда.

Пневмонията изисква дълго възстановяване чрез подсилване на организма!

Повечето пациенти, които се възстановяват от пневмония, се оправят сравнително бързо, ако се пазят и са без остатъчно увреждане на белодробната функция или ограничения на активността. Въпреки това, по-възрастните пациенти са изложени на повишен риск от нов функционален спад, дори когато са изписани и излекувани след клинично наблюдение. Затова е нужно да укрепите имунната си система, за да се възстановите от пневмония!

Протеините и приемът на полезни вещества са от съществено значение за развитието на защитни бели кръвни клетки, които помагат в борбата с пневмонията. Затова и повишаването на нивата може да бъде ефективен начин за повишаване на имунитета на хората. Това може да се случи чрез прием на допълните хранителни добавки с мощни имуностимулиращи свойства. Специалистите препоръчват това да се случва с особено внимание в случай на пандемичен грип, при който много повече хора вероятно ще пострадат от пневмония.

Днес имаме възможност да приемаме близки и далечни билки под формата на допълващи диетата ни естествени продукти и да подкрепяме възстановяването си след пневмония със здравословно хранене.

Не забравяйте, че яденето на много плодове е полезно за вас, когато сте имали пневмония. Витамин D също помага на имунната ви система да се бори с инфекциите, като поддържа тялото да работи правилно. Много са и изследванията, които свързват дефицита на витамин D с повишен риск от остри респираторни инфекции (ОРЗ). Препоръчваме ви да ползвате продукти като Дефиброзамин, които съдържат полезните витамин B3 (йод), кверетин, върба, сладък корен – силен микс, подпомагащ рехабилитацията след пневмония. Така, например, екстрактът от кора на върба възпрепятства образуването на тромби (опасен момент за прекаралите пневмония!), а сладкият корен подсилва имунната система.

17.94 лв.
Дефиброзамин (капсули Х20)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *